Gå til indhold
De Omni-luidspreker van het Deense luidspreker- en audiobedrijf Spottune heeft de prestigieuze en internationaal bekende Red Dot Design onderscheiding ontvangen. Foto: Spottune
De Omni-luidspreker van het Deense luidspreker- en audiobedrijf Spottune heeft de prestigieuze en internationaal bekende Red Dot Design onderscheiding ontvangen. Foto: Spottune

Pressemeddelelse -

De Deense luidspreker ontworpen voor de Retail- en Experience-industrie wint de Prestigieuze Design Award

Het Deense luidspreker- en audiobedrijf Spottune ontvangt de internationaal bekende Red Dot Award voor hun 360-graden luidsprekers, Spottune Omni, dat winkelmanagers in staat stelt om muziek, afspeellijsten, aankondigingen en meer te bedienen, op meerdere locaties. Met zijn flexibele aanpassingsvermogen aan de omgeving creëert het de “Omni Experience”.

Muziek en geluid spelen een steeds belangrijkere rol in detailhandel en horeca, waar goed geselecteerde muziek een relaxerende omgeving kan creëren die het koopgedrag van de klant beïnvloedt

Dat is het inzicht dat het Deense luidspreker en geluid bedrijf Spottunedrijft. Het bedrijf ontving recent de internationaal bekende en prestigieuze Red Dot Product Design-award voor hun luidsprekersysteem, Spottune Omni. De revolutionaire 360-graden draadloze technologie zorgt voor een uniform en stabiel geluid van hoge kwaliteit, dat meerdere problemen oplost bij het regelen van de audio-ervaring in winkels en restaurants.

Een keurmerk voor Spottune's Vision

Red Dot is een van 's werelds grootste ontwerpwedstrijden, wiens lofbetuigingen worden toegekend aan producten die uitblinken in vernieuwend ontwerp, functionaliteit en kwaliteit. De prijzen worden uitgereikt door een onpartijdige jury van gerenommeerde design experts van over de hele wereld, die de 5000 inzendingen grondig evalueert.

De jury zei het volgende over Omni van Spottune:

– De Spottune Omni maakt indruk met zijn bijzonder eenvoudige installatie evenals het vermogen om verschillende kamers te vullen met een uitgebalanceerde soundscape. Het draagt dus aanzienlijk bij tot een positieve klantervaring.

Te behoren tot de selectie van dit jaar is van grote betekenis voor de Deense geluidspioniers achter Spottune:

– De goede geluidservaring heeft een grote betekenis die in de toekomst alleen maar meer uitgesproken zal worden, in de detailhandel. Het is de visie van Spottune om de ervaring van de klant te transformeren door een betere geluidskwaliteit. Het ontvangen van de Red Dot Product Design-award is een grote erkenning van ons werk, en we zijn er enorm trots op, zegt Søren Louis Pedersen, uitvinder bij Spottune.

Twee Onderscheidingen in minder dan een jaar

Spottune bestaat sinds 2018, en het uit tien man bestaande ontwerpteam van Aarhus in Denemarken heeft sinds de oprichting gewerkt aan het ontwerpen van een nieuw cloudgebaseerd geluidssysteem. Dit werd in de herfst van 2020 op de markt gebracht onder de naam Spottune Enterprise Solution, waar de Omni-geluidssprekers deel van uitmaken.

Met minder dan een jaar op de markt, heeft het baanbrekende geluidssysteem reeds 2 onderscheidingen ontvangen, aangezien het jonge bedrijf ook het ontvangen van een Duitse innovatieprijs in de categorie “Excellence in Business to Business; Retail & Trade Solutions” in de criteria: niveau van innovatie, gebruikersvoordelen en doeltreffendheid, kan vieren.

Spottune Enterprise Solution ontving de onderscheiding voor de volgende redenen:

– De onderscheiding eert en crediteert het harde werk van het Spottune team, en hun voortdurende inzet bij het ontwikkelen van de juiste oplossing, van de uitzonderlijke geluidskwaliteit tot de vele geïmplementeerde cloud kenmerken. Deze combinatie verandert uiteindelijk de manier waarop de ervaringen van de klant worden gecreëerd.

Over Spottune:

  • Gepatenteerde omnidirectionele luidsprekers verzekeren 360-graden geluidsbereik
  • Wireless 1,9GHz Audio BroadCasting Digital technology (Geen WiFi)
  • Cloudgebaseerde geluidsoplossing voor bedrijven met muziekdistributie; bediening vanaf een enkele hub
  • Plug-and-play voor gemakkelijke en flexibele installatie en kalibratie

Related links

Kategorier


Spottune is een Deens luidspreker- en audiobedrijf. Gesticht in 2018, heeft Spottune baanbrekende audio-oplossingen ontworpen voor winkels, supermarkten, restaurants en hotels. www.spottune.com

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum