Gå til indhold
Smarte skjortejakker fra Munthe

Pressemeddelelse -

Smarte skjortejakker fra Munthe

Det er ikke altid nemt at finde en jakke der kan passe sammen med alt dit tøj, heller ikke en der altid passer til det nogle gange omskiftelige danske vejr. Men med en skjortejakkefra det danske brand Munthe, er du altid sikker på at få en jakke i en fed stil, som du kan bruge både sommer og vinter. Skjortejakken lader dig på samme tid beholde det cool skjortelook, især på de dage hvor det kan være for varmt med en stor og vamset vinterjakke.

Stærke eller neutrale og afdæmpede farver?

Det danske vejr er ikke altid til at blive klog på, og derfor kan det være rart at have en god jakke, som du kan bruge hele året rundt. Her er en farverig skjortejakke fra Munthe et godt bud. Jakkerne findes både i lange og korte modeller, som er praktiske især hvis du gerne vil undgå at fryse på benene.

Stilen er afslappet og ligetil, og den klassiske skjortemodel, tillader dig at være flot klædt uanset hvordan vejret er.

Munthe er et dansk brand som blev etableret helt tilbage i 1994. Stilen matcher den kreative skandinaviske pige, hvor smukke jakkesæt, kjoler, håndmalede prints og ikke mindst farverige skjortejakker, kendetegner det danske brand.

Mangler du derfor en flot skjortejakke, som nemt kan bruges over et par jeans, over den feminine sommerkjole eller et par lækre leggins. Så bør du kigge nærmere på det store udvalg af flotte og farverige skjortejakker, fra det anerkendte danske brand Munthe.

Related links

Emner

Om E-avisen

E-avisen har nyheder fra ind-og udland til hele den danske befolkning. Vi har lækkert indhold om erhverv, lokal nyheder, debatindlæg, guides og meget mere.

E-avisen

8000 Aarhus
Danmark