Gå til indhold
Pas på dit hår i kulden

Pressemeddelelse -

Pas på dit hår i kulden

Pas på dit hår i kulden

Når kulden begynder at liste sig ind på os, sker der ændringer både for vores hud og hår. Håret kan miste sin glas samt blive tørt og elektrisk – men kan vi gøre noget for at undgå det, og i så fald hvad?

Når temperaturen falder, falder luftfugtigheden også – hvilket vores hår ellers nyder godt af på de varmere årstider. Når vores hår mangler fugt, bidrager det til elektrisk og ustyrligt hår, og det kan være en stor irritationsfaktor til dagligt.

Svaret er egentlig ganske enkelt. Når håret ikke kan trække fugt fra luften, er du nødt til selv at tilføje fugt. Du skal ganske enkelt vælge hårprodukter, som indeholder en masse fugt, der kan nære dit hår, så det forbliver sundt og lækkert.

Lad produkterne fra Moroccanoil redde dit hår

Hvis du skal redde dit hår fra kulden og få fugten tilbage, så er Moroccanoil et fremragende mærke. Moroccanoil fører en masse forskellige og lækre produkter, så du kan udskifte alle dine hårprodukter på én gang eller spæde til dine nuværende hårprodukter. I produktporteføljen finder du blandt andet:

  • Shampoo

  • Balsam

  • Hårkur

  • Hårolie

  • Diverse stylingprodukter

Fordelen ved at benytte produkter fra den samme serie til dit hår er, at de forskellige produkter oftest spiller godt sammen – så er du nemlig sikker på at få det optimale ud af det. Alt efter hvilken hårtype du har – krøller, glat hår, farvet hår m.m. – så har Moroccanoil, produktlinjer der er tilpasset disse hårtyper.

Hvis du ønsker at forebygge tørt hår, nu hvor vinteren snart står for døren – så tøv ikke med at erhverve dig en ny produktserie Moroccanoil. Hvis du i forvejen døjer med tørt hår, betyder det ikke, at dit hår ikke kan se sundt og lækkert ud. Du kan nemlig få en masse stylingprodukter, som kan bekæmpe det elektriske og ustyrlige hår med det samme. 

Related links

Emner

Om E-avisen

E-avisen har nyheder fra ind-og udland til hele den danske befolkning. Vi har lækkert indhold om erhverv, lokal nyheder, debatindlæg, guides og meget mere.

E-avisen

8000 Aarhus
Danmark