Gå til indhold
Bilbao Bizkaia Tourism Board inviterer dig til at deltage i Match Bilbao Bizkaia
Bilbao Bizkaia Tourism Board inviterer dig til at deltage i Match Bilbao Bizkaia

Bilbao Bizkaia Tourism Board inviterer dig til at deltage i Match Bilbao Bizkaia

Dato 8 Juni 2021 09:00 – 9 Juni 2021 17:00

Bilbao Bizkaia Tourism Board inviterer dig til at deltage i Match Bilbao Bizkaia - en innovativ og international begivenhed bestående af Match Live med fire livestreamende præsentationer og Virtual Match - en B2B-workshop med lokale eksperter. Du kan se alle deltagerne på vores hjemmeside: https://matchbilbaobizkaia.eus/.

Arrangementet giver en unik mulighed for at udforske regionen Bilbao Bizkaia.

Virtual Match er en B2B-workshop, der sætter dig i kontakt med en bred og varieret vifte af private virksomheder fra Bilbao Bizkaia (DMC'er, indkvartering, turisttjenester, Convention Bureau, Basque Association of PCOs og andre). Mød dem på Zoom Video Meetings med en fleksibel tidsplan fra 9:00 til 17:00 (CET).

Datoerne er 8. og 9. juni, og du kan læse mere og tilmelde dig ved at klikke på dette link

Kontakt

Katrine Larsen

Katrine Larsen

Pressekontakt Online marketing- og kommunikations ansvarlig +45 33 18 66 39

Den Spanske Stats Turistbureau tilbyder en omfattende virksomheds- og forbruger PR service til danske journalister og den danske rejsebranche.

Det Spanske Turistbureau i Danmark er en del af den statslige institution TURESPAÑA. Netværket af udenlandske turistkontorer består i øjeblikket af i alt 33 afdelinger, som er fordelt på 25 lande. Dets primære opgave er at fremme Spanien som en turistdestination gennem professionel markedsføring, med særligt fokus på samarbejde med den danske rejsebranche og de danske turister. Spanien er en af danskernes foretrukne feriemål, med populære destinationer som De Kanariske Øer, Andalusien, De Baleariske Øer og Catalonien. Turistbureauet har i år 2024 været aktivt Danmark i 60 år.

Den Spanske Stats Turistbureau

Bredgade 56, 2
1260 København K
Danmark