Skip to content
Ny adm. direktør og viceadm. direktør på CMP

News -

Ny adm. direktør og viceadm. direktør på CMP

Barbara Scheel Agersnap er valgt som ny adm. direktør for Copenhagen Malmö Port AB, CMP. Samtidigt bliver Jonas Arkestad viceadm. direktør.

Bestyrelsen for CMP har besluttet sig for at udnævne Barbara Scheel Agersnap til ny adm.direktør for CMP. Barbara har siden juni 2015 været viceadm. direktør hos CMP. Selskabets CFO, Jonas Arkestad, overtager rollen som viceadm.direktør og beholder sin stilling som CFO.

- Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som adm.direktør for CMP. Med valget af Barbara, får vi en person, der har såvel strategisk som operationel kompetence. Barbara kender industrien og formår samtidigt at tænke nyt. Dette er vigtigt i en verden under så store forandringer, så man er på forkant med udviklingen, udtaler CMP’s ordførende Mads Lebech.

- Jeg er rigtig glad for den tillid, bestyrelsen viser mig. Efter mine to år som viceadm.direktør er det både dejligt og udfordrende at overtage rollen som adm.direktør. Vi har en fantastisk virksomhed og en god strategisk position i Østersøregionen med store muligheder. Jeg ser frem til at starte i min nye rolle og sammen med organisationen, at fortsætte udviklingen af CMP, som en førende havn også i fremtiden, siger Barbara Scheel Agersnap, adm.direktør for Copenhagen Malmö Port AB.

Ændringerne i CMP træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

For yderligere information, kontakt venligst:
Barbara Scheel Agersnap, CEO, Copenhagen Malmö Port AB
E-mail: barbara.agersnap@cmport.com, telefon: +46 (0)40 680 41 00
Ulrika Prytz Rugfelt, PR & Corporate Communications Manager, Copenhagen Malmö Port AB
E-mail: ulrika.prytz@cmport.com, telefon: + 46 (0) 702 52 00 98

Om Copenhagen Malmö Port
CMP, Copenhagen Malmö Port, er en af de største havne- og terminaloperatører i Norden samt en af de største krydstogtterminaler i Nordeuropa. CMP er en af 83 europæiske core ports, der af EU anses for at være særligt betydningsfulde for udviklingen af de nye transportkorridorer i Europa.

Contacts

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Press contact Chief Communications & Sustainability Officer +46 (0) 70 252 00 98

Vi forbinder vand med land og skaber vækst og velstand til fælles gavn

Copenhagen Malmö Port (CMP) er en af Skandinaviens største havneoperatører og en full-service havn i Øresundsregionen. Vi modtager en lang række varer og har en infrastruktur, som er tilpasset alle typer skibe.

Copenhagen Malmö Port (CMP)

Containervej 9
DK-2150 Nordhavn, Copenhagen
Danmark

Visit our other newsrooms