Skip to content
Udfordrende GT World Challenge-weekend for Sebastian Øgaard

Press release -

Udfordrende GT World Challenge-weekend for Sebastian Øgaard

Svær weekend for Sebastian Øgaard og Comtoyou Racing i GT World Challenge Europe Sprint Cup på Magny Cours, hvor danskeren alligevel lykkedes med at imponere Aston Martin-teamet.

Mens Sebastian Øgaards 2024-sæson har fokus på GT World Challenge Europe Endurance Cup, fik den 20-årige racerkører den forgangne weekend til opgave at hjælpe sit team, Comtoyou Racing, med at sikre point i Sprint Cup-mesterskabet. Det blev dog en udfordrende opgave for danskeren, som sammen med britiske James Jakes aldrig lykkedes med at finde farten i deres Aston Martin Vantage GT3 på Magny Cours.

Duoen sluttede på en sjetteplads i weekendens første 60-minutters løb, hvor Jakes desværre blev involveret i et crash, hvilket sendte holdet 10 omgange bagud. Andet ræs søndag gik markant bedre med en femteplads i Gold Cup-klassen.

– Det var godt nok en hård weekend for os. Vores Aston Martin følte sig ikke hjemme på Magny-Cours i forhold til de andre biler, og især i det første ræs lørdag havde vi udfordringer med vores setup. Dette fik teamet dog rettet op på til søndagens løb, hvor vi kørte et overraskende godt ræs. Skal man tage noget positivt med fra denne weekend, må det være, at jeg er tilfreds med min egen performance, hvilket også blev bekræftet af holdet, som var glade for min indsats. Samtidig fik jeg indhentet noget af den køretid, som jeg mistede i 24-timersløbet på Spa-Francorchamps, så personligt føler jeg, at jeg fik løst opgaven, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Næste opgave for Sebastian Øgaard og resten af Comtoyou Racing er fjerde afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup, som finder sted på italienske Monza den 20.-22. september.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark