Skip to content
Skuffende Texas-løb for Mikkel Jensen og Peugeot

Press release -

Skuffende Texas-løb for Mikkel Jensen og Peugeot

Hård weekend for Mikkel Jensen og resten af Team Peugeot TotalEnergies, som sluttede på en 12. plads i sjette afdeling af FIA World Endurance Championship.

Det gik slet ikke som håbet for Mikkel Jensen, Jean-Éric Vergne og Nico Müller, som efter en ellers lovende forberedelse måtte slutte sekstimersløbet på Circuit of the Americas på en skuffende 12. plads. Trekløveret, som ellers var tæt på at komme i Hyperpole blandt de 10 hurtigste biler i kvalifikationen, og som lagde stærkt ud med at avancere fem pladser i løbets tidlige faser søndag aften dansk tid, rejste dermed fra Texas uden VM-point.

– Det var et hårdt løb for os. Vi var helt oppe på en sjetteplads tidligt i løbet, men derfra mistede vi pace. Den ekstreme varme havde uden tvivl noget at sige. Mod slutningen af løbet var vi en smule bedre, men vi manglede stadig performance, og det er absolut noget, vi skal have kigget på inden næste afdeling. Efter en weekend som denne ser man bare frem til at få en chance igen, og det bliver Japan om to uger, lyder det fra Mikkel Jensen

Mens Jensen, Vergne og Müller kørte deres Peugeot 9X8 Hypercar over målstregen på en 12. plads, måtte det franske fabriksteams anden racerbil udgå fra VM-løbet med tekniske problemer. Syvende og næstsidste afdeling af FIA World Endurance Championship afvikles på japanske Fuji den 13.-15. september.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark