Skip to content
Semler Premium Motorsport godt forberedt til Super GT-premiere

Press release -

Semler Premium Motorsport godt forberedt til Super GT-premiere

Efter et gennemført testprogram er det nye danske motorsportsteam er klar til første afdeling af OK Oktan 100 Super GT, som afvikles på Padborg Park denne weekend.

Det bliver debut for Semler Premium Motorsport, når det nye danske motorsportsteam stiller op til første afdeling af OK Oktan 100 Super GT i weekenden den 29.-30. april på Padborg Park. Teamets juniortalent, 15-årige Christian Dannemand Jørgensen, har skiftet sin gokart ud med en racerbil og skal for første gang i konkurrere i det benhårde felt af Super GT-racere I Grand Prix Tours Super 2L-klassen.

– Jeg er vildt spændt på sæsonpremieren. Det er mit første ræs i en racerbil, og det er noget helt andet end en gokart. Super GT-bilen er større, kraftigere, hurtigere og med lukket karrosseri, hvor en gokart jo er lille og helt åben. Der var en masse ting at lære på den første testdag, blandt andet gearskiftet, men takket være Jesper (Carlsen, red.) og resten af teamet kom jeg ret hurtigt ind i tingene og kunne derefter begynde at arbejde med bilen og give inputs til ændringer af setuppet. Jeg har fået kørt en masse omgange, både på Padborg Park og på Jyllandsringen og i simulatoren, og jeg føler mig ret komfortabel med det hele. Nu ser vi frem til weekenden og glæder os til at komme i gang, lyder det fra Christian Dannemand Jørgensen.

– Vi har lagt store kræfter i at blive klar til sæsonens første løb, både i vores workshop og på banen, hvor vi har gennemført fem fulde testdage med Christian (Dannemand Jørgensen, red.). Det er benhårdt arbejde, for der er en masse at lære for en 15-årig, som nu kastes ud i noget helt nyt. Christian skal op imod en masse kørere, som har al den erfaring, han nu først skal til at skabe sig, men han har et enormt drive og suger til sig af læring. Resultatmæssigt har vi ingen forventninger til den kommende weekend, hvor det først og fremmest handler om at få bilen godt over stregen og få en god oplevelse, lyder det fra teamchef og coach hos Semler Premium Motorsport, Jesper Carlsen.

Jesper Carlsen stiller selv til start i Grand Prix Tours Super 2L-klassen for Semler Premium Motorsport, som i tråd med teamets ambition om at tilknytte flere unge talenter til programmet har indkøbt en ekstra racerbil til 2023-sæsonen.

Første afdeling af 2023-udgaven af Grand Prix Tours Super 2L skydes i gang med tidtagning lørdag eftermiddag, mens weekendens to løb løber af stablen søndag klokken 12.25 og 14.40. Både kvalifikation og løb transmitteres live af Dansk Motorsport Live på YouTube.

Topics

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark