Skip to content
Oskar Kristensen sikrede mesterskabspoint på Monza

Press release -

Oskar Kristensen sikrede mesterskabspoint på Monza

Det lykkedes for Oskar Kristensen og Allied-Racing at sikre sæsonens første mesterskabspoint, da femte afdeling af GT4 European Series blev afviklet på Monza.

Det har været en udfordrende GT4-sæson for Oskar Kristensen og teamkammerat Maksymilian Angelard, men søndag lykkedes det omsider for Porsche-duoen at sikre point i det europæiske mesterskab. Det dansk-polske makkerpar fra Allied-Racing sluttede på en samlet niendeplads i den benhårde serie, hvilket også udløste en rookie-pokal til Angelard.

– Det sluttede rigtig godt, og vi er glade for endelig at have scoret point og blandet os i top-10. Desværre startede weekenden knap så godt, da vi efter en lidt udfordrende kvalifikation også måtte udgå fra det første løb efter at være blevet påkørt bagfra, udtaler Oskar Kristensen.

– Heldigvis kunne bilen repareres igen, så vi kunne være klar til det andet løb, hvor vi startede fra en 25. plads. Maks (Angelard, red.) kørte os tre pladser frem, før han afleverede bilen til mig, og derfra kæmpede jeg en brav kamp for at få os op på en 10. plads inden målstregen. En af konkurrenterne blev efterfølgende straffet, og således sluttede vi altså weekenden bedre end nogensinde.

– Maks (Angelard, red.) kom samtidig på rookie-podiet, og i det hele taget fik vi bevist, at vi har farten til at være med blandt de hurtigste i mesterskabet. Vi skal have tingene til at spille rigtigt sammen, og det gjorde vi altså denne weekend, slutter Oskar Kristensen.

Næste opgave for Oskar Kristensen, Maksymilian Angelard og resten af Allied-Racing er sjette og sidste afdeling af GT4 European Series, som finder sted ved et storstilet finaleevent på Formel 1-banen i Jeddah, Saudi-Arabien, den 29.-30. november.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark