Skip to content
Mikkel Jensen sendt ud af kampen på Road America

Press release -

Mikkel Jensen sendt ud af kampen på Road America

Ærgerlig afslutning for Mikkel Jensen og Steven Thomas, som ikke gennemførte weekendens IMSA-ræs på Road America.

Det gik slet ikke som håbet for Mikkel Jensen og Steven Thomas, som måtte udgå fra femte afdeling af det amerikanske LMP2-mesterskab efter et crash. Den danske racerkører nåede slet ikke i bilen, før teamkammeraten blev skubbet af banen og endte løbet i muren.

– Det var et virkelig ærgerligt løb. Vi lå på en lovende femteplads, da Steven (Thomas, red.) forsøger en overhaling udenom i ’karussellen’, men i stedet mister fart, hvilket en lidt for ivrig GTP-kører prøver at udnytte. Det ender desværre med et sammenstød, og vi ender løbet i muren, forklarer Mikkel Jensen.

– Det er skidt for vores sæson med endnu en DNF, men der er ikke andet at gøre end bukke hovedet og komme videre. Vi har haft god fart i alle løb indtil videre, men desværre været hæmmet af den her slags uheld. Nu tager vi hele holdet en velfortjent sommerpause, og så møder vi stærkere op på den anden side. Vi har stadig to store løb at se frem til.

Sjette og næstsidste afdeling af IMSA-mesterskabet for LMP2-biler afvikles på den berømte IndyCar-bane Indianapolis den 20.-22. september. Inden da skal Mikkel Jensen på banen med Team Peugeot TotalEnergies, når sjette afdeling af VM for sportsvogne, FIA World Endurance Championship, løber af stablen den 30. august-1. september på Circuit Of The Americas i Austin, Texas.

Topics

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark