Skip to content
Intercontinental GT Challenge: Bastian Buus får GT3-debut i USA

Press release -

Intercontinental GT Challenge: Bastian Buus får GT3-debut i USA

Den danske Porsche-kører får debut i USA, når han sammen med Earl Bamber Motorsport stiller op til fjerde og sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge på Indianapolis Motor Speedway.

Kalenderen bliver løbende fyldt op for Bastian Buus, som i sin stilling som fast kører hos Porsche Motorsport konstant står på spring til at repræsentere det tyske mærke i alverdens racerløb. Således gør den 21-årige dansker sig nu klar til Indianapolis 8 Hour, som løber af stablen på den verdensberømte amerikanske racerbane den 4.-5. oktober.

Buus stiller op for Earl Bamber Motorsport og skal dele sin Porsche 911 GT3 R med newzealandske Brendon Leitch og malaysiske Adrian D’Silva. Trekløveret stiller op i Pro-Am-klassen, som er den største kategori feltet, og hvor der skal kæmpes mod 14 andre biler.

– Jeg glæder mig. Det er ét af de racerløb, som ikke var i kalenderen fra sæsonstarten, men det er kun positivt. Og det bliver noget særligt denne gang, da det bliver mit første ræs i USA, og så endda på en legendarisk bane som Indianapolis. Jeg kender EBM-teamet fra Asian Le Mans Series og ser frem til at møde holdet igen. Samtidig bliver det min tredje deltagelse i Intercontinental GT Challenge i år, hvor jeg allerede har fået sat kryds ved 12-timersløbet på Bathurst i Australien og 24-timersløbet på Nürburgring, lyder det fra Bastian Buus.

Fjerde afdeling af Intercontinental GT Challenge, sæsonfinalen, skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 4. oktober, mens det otte timer lange GT3-løb flages grønt lørdag den 5. oktober klokken 12.30 lokal tid – det er klokken 6.30 i Danmark. Løbet kan følges live på YouTube.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark