Skip to content
GT World Challenge: Bastian Buus sendt ud af kampen på Monza

Press release -

GT World Challenge: Bastian Buus sendt ud af kampen på Monza

Det var surt show for Bastian Buus og teamkammeraterne fra Lionspeed GP, som måtte udgå fra weekendens GT World Challenge-løb på Monza efter være blevet sendt af banen på allerførste omgang.

Der var stor grund til ærgrelse hos Bastian Buus, Patrick Kolb og Michael Verhagen, som havde store forventninger til femte afdeling af GT World Challenge Endurance Cup på Monza den forgangne weekend. Trekløveret blev nemlig sendt brutalt ud af kampen på løbets første omgang – og måtte udgå med en smadret racerbil.

– Vi begyndte løbet et pænt stykke nede i feltet, og med 51 GT3-biler til start var der, som forventet, en del nærkampe under starten, hvor alle sloges hårdt om pladserne. Under tumulten blev Michael (Verhagen, red.) ramt hårdt bagpå af en bil, som selv havde fået et skub og mistet kontrollen, og dér sluttede vores løb desværre, udtaler Bastian Buus.

– Det var en ærgerlig afslutning på en weekend, som måske alligevel ikke ville have kastet et topresultat af sig, men hvor vi alligevel kunne have været godt med i kampen om pointene. Vi havde ikke den bedste kvalifikation, men følte os alligevel ret godt forberedt til løbet, så selvfølgelig er det en skam for hele holdet at skulle udgå. Den gode nyhed er, at der stadig er en afdeling tilbage af mesterskabet, og eftersom vi har bevist, at vi er hurtige nok til podiet, sigter vi efter revanche til finalen.

2024-udgaven af GT World Challenge Europe Endurance Cup afsluttes med et brag af en finale, der afvikles som et sekstimersløb på den berømte Formel 1-bane i Jeddah, Saudi-Arabien, den 28.-30. november.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark