Skip to content
Formula Racing vil have revanche på Mugello

Press release -

Formula Racing vil have revanche på Mugello

Efter en mislykket indsats på Spa-Francorchamps er det danske Ferrari-hold klar til at indtage Mugello, som lægger asfalt til femte afdeling af European Le Mans Series den kommende weekend.

Formula Racing-drengene havde ikke meget at fejre efter fjerde afdeling af European Le Mans Series i august, hvor det danske Ferrari-hold blev sendt i muren af en LMP2-racer og måtte udgå fra løbet. Nedturen i Belgien har dog ikke taget gejsten fra Nicklas Nielsen, Conrad Laursen og Johnny Laursen, som nu ser frem til femte afdeling af det europæiske sportsvognsmesterskab, der løber af stablen på italienske Mugello den kommende weekend.

– Mugello er jo et legendarisk sted, hvis man stiller op i en Ferrari, og det er samtidig en bane, vi ofte har besøgt i vores Ferrari Challenge-program, hvor banen i årevis har været en fast del af løbskalenderen. Dette gør os godt forberedt til vores Mugello-debut med vores GT3-setup, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Inden løbet på den 5,2 kilometer lange italienske racerbane holder Formula Racing en 10. plads i den foreløbige mesterskabsstilling. Danskerne er 30 point fra det nederste mesterskabspodie, og med to resterende løb, som hver udløser 25 point til vinderne, er kampen om de gode pladser i mesterskabet slet ikke afgjort.

– Jeg har enormt gode minder fra Mugello, for det var dér, jeg kørte og vandt mit allerførste racerløb i en Ferrari, nemlig til verdensfinalerne i Ferrari Challenge i 2018. Det var samtidig mit første løb for Formula Racing, hvilket blev starten på hele min karriere, så jeg håber, at det bliver en weekend med samme succes som dengang, udtaler Nicklas Nielsen.

– Det bliver spændende at komme tilbage til Mugello. Jeg kender banen fra min tid i det italienske Formel 4-mesterskab. Det er en udfordrende, men fed bane med en masse tekniske svingsektioner, højdeforskelle og en lang start-mål-langside. Jeg håber, vi kan fortsætte den gode stil fra Spa-Francorchamps, hvor vi var stærke på farten og startede fra forreste række i GT3-klassen, lyder det fra Conrad Laursen.

– Det var enormt ærgerligt at udgå i Belgien på grund af noget, som vi ikke selv kunne kontrollere. Vi gik glip af nogle gode point, men nu ser vi fremad og håber på at tage den gode fart med os til Mugello. Hvis vi kan være lige så stærke på pacen denne weekend og samtidig undgå ulykker, ser det lovende ud, udtaler Johnny Laursen.

Femte afdeling af 2024-udgaven af European Le Mans Series på Mugello skydes i gang med de første officielle træningssessioner fredag den 27. september. Kvalifikationen afvikles lørdag den 28. september klokken 14.40, mens det fire timer lange sportsvognsløb flages grønt søndag den 29. september klokken 11.30. Løbet kan følges live på YouTube.

WATCH RACE LIVE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark