Skip to content
FIA WEC: Nicklas Nielsen klar til VM-kamp i Texas

Press release -

FIA WEC: Nicklas Nielsen klar til VM-kamp i Texas

Efter et skuffende VM-løb i Brasilien i juli er Nicklas Nielsen og teamkammeraterne fra Ferrari klar til at tage revanche, når sjette afdeling af FIA World Championship afvikles på Circuit of The Americas.

De røde Hypercars fra Ferrari – AF Corse – er tilbage på banen efter en sommerpause, når sjette afdeling af FIA World Endurance Championship finder sted på Circuit of The Americas i Austin, Texas, denne weekend. Takket være en foreløbig stærk sæson med blandt andet en sejr i 24-timersløbet på Le Mans i juni, holder Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco og Miguel Molina andenpladsen i VM-stillingen, og opgaven bliver at komme nærmere de førende rivaler fra Porsches fabriksteam.

Ligesom med Interlagos i São Paulo, Brasilien, er det første gang, at den moderne æra af Hypercars sætter hjulene på den amerikanske Formel 1-bane. Med sin 5,5 kilometers længde og karakteristiske layout med enorme højdeforskelle og en berømt række af hurtige sving i første sektor er der endnu en gang tale om et sted, som sætter VM-holdene på prøve.

"Vi havde en positiv test i Texas i slutningen af juli, og umiddelbart virker vores bil til at passe godt til banen og bestemt bedre end i São Paulo, hvor vi måtte nøjes med en sjetteplads. Men som altid er det svært at vurdere vores styrke overfor konkurrenterne, før vi for alvor får taget hul på træningen. Vores mål er det samme som altid, nemlig at score så mange point som muligt," lyder det fra Nicklas Nielsen.

Sjette afdeling af FIA World Endurance Championship blev skudt i gang med de første træningssessioner fredag den 30. august, mens kvalifikationen finder sted lørdag den 31. august klokken 15.40 lokal tid (22.40 dansk tid), efterfulgt af Hyperpole for de hurtigst kvalificerede biler. Det seks timer lange VM-løb flages grønt søndag den 1. september klokken 13.00 – hvilket er klokken 20.00 i Danmark – og kan blandt andet ses på TV 2 PLAY eller FIA WEC TV.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark