Skip to content
Alba Hurup Larsen får Formel 4-debut i Indien

Press release -

Alba Hurup Larsen får Formel 4-debut i Indien

Den 15-årige vinder af Girls On Track – Rising Stars kickstarter Formel 4-karrieren og stiller op i sæsonpremieren på F4 Indian Championship.

Det danske racertalent Alba Hurup Larsen får sin Formel 4-debut tidligere end forventet. Alba Hurup Larsen annoncerede i sidste uge et testprogram med det italienske team Prema Racing, som skal forberede danskeren på en debut i juniorserien i 2025. I kølvandet på dette er der opstået en unik mulighed for at deltage i sæsonpremieren på 2024-udgaven af det indiske Formel 4-mesterskab – og således stiller danskeren til start i sit første Formel 4-racerløb den kommende weekend.

– Jeg er vildt spændt og begejstret over at skulle gøre mig klar til mit første Formel 4-løb! Det er en kæmpe chance, som pludselig opstod, og selvom jeg havde forberedt mig på først at skulle stille op i 2025, er jeg glad og topmotiveret over at få chancen allerede nu. Det er en fantastisk mulighed for at udfordre både mig selv og nogle af de bedste unge juniortalenter, siger Alba Hurup Larsen.

Mens det er danskeren debut i et racerløb, er Formel 4-raceren slet ikke ukendt territorium for Alba Hurup Larsen, som ved siden af sit travle kartingprogram har gennemført flere succesfulde Formel 4-tests med det spanske juniorteam TC Racing. Alba Hurup Larsen stiller op for det indiske team Speed Demons Delhi – som er teknisk supporteret af det hollandske topteam MP Motorsport – når første afdeling af F4 Indian Championship finder sted på Madras International Circuit lørdag den 24. august.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark