Gå til indhold
Semlaburgeren
Semlaburgeren

Pressemeddelelse -

Udsolgt! Danskerne elsker Semlaburgeren

Burger Kings fastelavnsburger, Semlaburger, blev udsolgt på under 6 timer i samtlige restauranter i indre København, og få timer efter fulgte de andre storbyer Aarhus, Aalborg og Odense.

Efterspørgslen på Burger Kings nye fastelavnsburger har overgået alle forventninger, og i flere restauranter landet over, har gæster skulle stå i kø for at smage den kongelige nyhed. Burger Kings danske landechef, Carsten Lambrecht, udtaler:

"Jeg er dybt imponeret over danskernes varme modtagelse af vores nye produkt, Semlaburgeren. Vi vidste godt, at danskerne var vilde med fastelavnsboller, men når man innoverer en folkekær klassiker og tilføjer nye elementer som en brownie, og samtidig bryder med den traditionelle form, kan man aldrig vide sig sikker på modtagelsen. Indtil videre har vi kun oplevet god respons, og vi arbejder på højtryk for at få leveret endnu flere Semlaburgere til restauranterne"

    Burger King har været forbi med friske Semlaburgere i et begrænset antal til de 10 udvalgte restauranter, som sælger Semlaburgeren i Danmark. Samtidig bliver der bagt på højtryk, så der kan være flere friske Semlaburgere klar til Burger Kings gæster i næste uge. Fastelavnsburgeren kan købes frem til den 5. marts 2023, dog med forbehold for, at den kan være udsolgt i de enkelte restauranter.

    Emner

    Kategorier


    Hver dag besøger mere end 11 millioner gæster BURGER KING® restauranter rundt om i verden. Med vores flammegrillede Whopper® er vi kendt for høj kvalitet og velsmagende, flammegrillede burgere.

    BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Burger Kings første restaurant i Danmark åbnede 9 1977 i København på Vesterbrogade. Siden da har vi udvidet til over 50 restauranter Danmark og flere end 270 i hele Scandinavian. King Food AS(N)/AB(S)/AS(DK) er master franchisetager i Skandinavien og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. King Food har kontorer i Stockholm, Oslo og København.

    Kontakt

    Marcus Voldum

    Marcus Voldum

    Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PR & Kommunikation
    Carsten Lambrecht

    Carsten Lambrecht

    Pressekontakt Managing Director

    Burger King Danmark

    BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Hos BURGER KING® er det vores forpligtelse til førsteklasses ingredienser, signaturopskrifter og familievenlige madoplevelser er det, der har defineret vores brand i mere end 50 succesrige år.

    I dag er King Food Danmark A/S masterfranchisetager i Danmark og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. Globalt er Burger King brandet ejet af Restaurant Brands Internationale (RBI) med hovedsæde i Miami, USA.

    King Food Danmark A/S

    Raffinaderivej 8
    2300 København
    Danmark