Gå til indhold
Burger King har fået ny Country Manager i Danmark

Pressemeddelelse -

Burger King har fået ny Country Manager i Danmark

Burger King har rekrutteret en ny Country Manager i Danmark, Carsten Lambrecht, som har en klar ambition om at vækste Burger King i det danske marked.

Carsten Lambrecht kommer fra en stilling som Regional Director i Lidl Denmark, hvor han var ansvarlig for salg, logistik, HR og SCP i den vestlige del af Danmark.

Carsten Lambrecht har en stærk baggrund i retail og operation management, og kommer ind i Burger King familien med en klar ambition om at vækste i markedet.

”Danmark har et stort potentiale for at vækste, og jeg glæder mig til at komme i gang sammen med alle vores fantastiske medarbejdere i restauranterne og vores stærke support funktioner i organisationen. Det er i sandhed én stor familie, man træder ind i hos Burger King, og det bekræfter mig i, at vi har et godt fundament og ambitionerne til at vokse.”

En del af væksten forventes at komme gennem restaurantåbninger. I starten af november åbnede Burger King en ny restaurant i Vejle, mens tre andre restaurantåbninger og én større ombygning følger inden året er omme. Ekspansionen af Burger King i Danmark er således allerede i fuld gang. Samtidig ser den nye landechef også stort potentiale i at tage markedsandele fra konkurrenterne:

”Som jeg ser det, har vi det bedste produkt på det danske marked indenfor vores kategori, og dét skal kommunikeres til danskerne. Burger King skal være den foretrukne QSR for danskerne, når de får lyst til en burger på farten, eller hvis de skal hygge med familien – og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet.”

Hos Burger King er der stor tillid til, at Carsten Lambrecht er den rette til at udfylde rollen som Country Manager. Jana Halicek, Head of People & Culture, udtaler:

”Vi er utroligt begejstrede for at byde Carsten velkommen til Burger King familien, og jeg er sikker på, at han er den helt rette leder til at vækste vores forretning i Danmark.”

Carsten Lambrecht tiltrådte stillingen som Country Manager i Danmark pr. 1. november 2022, og som et af de første skridt til at lære organisationen og kollegerne bedre at kende, skal han i køkkenet i en restaurant og lære at flammegrille en Whopper til perfektion.

Emner

Kategorier


Hver dag besøger mere end 11 millioner gæster BURGER KING® restauranter rundt om i verden. Med vores flammegrillede Whopper® er vi kendt for høj kvalitet og velsmagende, flammegrillede burgere.

BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Burger Kings første restaurant i Danmark åbnede 9 1977 i København på Vesterbrogade. Siden da har vi udvidet til over 50 restauranter Danmark og flere end 270 i hele Scandinavian. King Food AS(N)/AB(S)/AS(DK) er master franchisetager i Skandinavien og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. King Food har kontorer i Stockholm, Oslo og København.

Kontakt

Marcus Voldum

Marcus Voldum

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig PR & Kommunikation
Carsten Lambrecht

Carsten Lambrecht

Pressekontakt Managing Director

Burger King Danmark

BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Hos BURGER KING® er det vores forpligtelse til førsteklasses ingredienser, signaturopskrifter og familievenlige madoplevelser er det, der har defineret vores brand i mere end 50 succesrige år.

I dag er King Food Danmark A/S masterfranchisetager i Danmark og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. Globalt er Burger King brandet ejet af Restaurant Brands Internationale (RBI) med hovedsæde i Miami, USA.

King Food Danmark A/S

Raffinaderivej 8
2300 København
Danmark