Gå til indhold
Fra nedslidt til nyt tag

Pressemeddelelse -

Fra nedslidt til nyt tag

Trænger dit gamle tag med stål eller fibercement til udskiftning, og drømmer du samtidig om et rigtigt tag med enten tegl- eller betontagsten, så er der hjælp at hente fra nordens største leverandør af tagmaterialer Monier. 

Helt gratis, nemt og trygt

Med Moniers service ”MONIER Forstærkningssystem” (MFS) kan du nemt og hurtigt få afgjort, om din tagkonstruktion kan bære et tungt tag. Du får helt gratis en professionel ingeniørberegning og Monier tager ansvaret for, at dit nye tag er holdbart og sikkert. Tagpap, skifer, fibercement og ståltagplader er betydeligt lettere end tegl- og betontagsten, så det er et spørgsmål om tagkonstruktionen kan holde til den forøgede vægt. MFS beregningsservice gælder for længehuse (ej vinkelhuse) med gængse gitterspærkonstruktioner (ej hanebåndsspær/A-spær).

Download et oplysningsskema og du er godt på vej… 

www.monier.dk kan du downloade et oplysningsskema, der skal udfyldes, så vi kan beregne om din tagkonstruktion kan bære et nyt tag med enten tegl- eller betontagsten. Du kan med fordel få en håndværker til at hjælpe med at udfylde oplysningsskemaet, der efterfølgende skal afleveres hos den lokale tømmerhandel.

Lad dig inspirere

At få et nyt tag handler ikke blot om tørre tal, det er også spændende! Du skal nemlig vælge tagsten til dit nye tag. Inspiration kan du hente på vores hjemmeside og hos din lokale tømmerhandel, hvor du på tætteste hold kan opleve Moniers store og varierede udvalg.

Du bestemmer selv tempoet 

Kort tid efter, at oplysningsskemaet er afleveret modtager du:

●  En gratis ingeniørberegning, der klart afgør om din tagkonstruktion kan bære et tungere tagmateriale

●  Den nødvendige dokumentation vedr. dit kommende tagprojekt, bl.a. beskrivelse af eventuelle forstærkninger

●  Tilbud på en komplet tagpakke

Kort og godt alle de informationer, som du skal bruge på vejen mod drømmetaget. Du bestemmer naturligvis helt selv, om og hvornår du ønsker at igangsætte dit tagprojekt! 

Prikken over i’et

Med Moniers Forstærkningssystem får du hurtigt, nemt og helt gratis et professionelt bud på et nyt tag. Der er med andre ord ikke langt fra et nedslidt og udtjent tag til et smukt og sikkert tag, der fremstår som ”kronen” på din bolig. 

Du kan læse meget mere om Monier og de mange forskellige tagløsninger i både tegl og beton på www.monier.dk.

Emner

Kategorier


MONIER er den førende leverandør af tagmateriale i Norden og Baltikum. Med et bredt sortiment af komplette tagløsninger herunder tagsten, specialsten og tilbehør har Monier alt det, der gør taget funktionelt og æstetisk. Monier har ca. 370 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2011 en omsætning på 100.4 millioner Euro. Blandt vore kendte produkter er Dantegl, B&C og Hollander. Monier Norden & Baltikum er en del af Monier. I alt har virksomheden 130 fabrikker og aktiviteter i 40 lande. Monier er verdens førende producent af tagprodukter til hældningstage, tagtilbehør og skorstene. I 2011 havde Monier 9.350 ansatte og et salg på over 1,392 milliarder Euro. I Danmark har vi cirka 90 medarbejdere og to fabrikker samt regionalt kontor i Aalborg. Fabrikken i Hersom producerer betontagsten, og fabrikken i Volstrup producerer tegltagsten.
Læs mere på www.monier.dk.

Kontakt

Lisbeth Laursen

Lisbeth Laursen

Pressekontakt Marketing Coordinator PR & kommunikation +45 2679 9229

Et tag er ikke bare et tag

BMI Group Danmark står bag to af tagbranchens stærkeste brands, Icopal og Monier. I BMI Group Danmark giver vi vores kunder adgang til det bredeste udvalg af løsninger til både skrå og flade tage. For os er et tag ikke bare et tag: Et tag er tryghed, sikkerhed og livskvalitet, og vi tilbyder altid de bedste løsninger til vores kunder, uanset hvilken slags tag de ønsker sig. Hos BMI Group Danmark får vores kunder al den ekspertise og rådgivning, de har brug for, samlet under ét tag - og vi har mere end 165 års erfaring at dele ud af.

Læs mere om BMI Group Danmark på bmigroup.com/dk

BMI Group har hovedsæde i Reading, UK. Med selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika har koncernen mere end 9.500 medarbejdere verden over.

BMI Group Danmark (Icopal og Monier)

Kystvejen 56
9400 Nørresundby
Danmark

Besøg vores andre nyhedsrum