Gå til indhold
Det første tag med B&C Polar

Pressemeddelelse -

Det første tag med B&C Polar

B&C Polar er navnet på den nye tagsten i Moniers program. En betontagsten udviklet til at klare det omskiftelige og ofte barske nordiske klima, og det i varme og matte farver inspireret af den nordiske natur. På en frostklar dag med høj, blå himmel besøgte vi Odense, hvor det første tag med B&C Polar blev oplagt i februar.

Med præsentationen af B&C Polar er Moniers udvalg af betontagsten blevet endnu mere attraktivt og mangfoldigt. B&C betontagsten med den smukke s-profil er en klassiker på danske tage. En kvalitetstagløsning, der hører til blandt de mest populære. Med inspiration i den nordiske naturs farvekort, der i sit udtryk spænder vidt fra det blide og solbeskinnede til det rå og stormomsuste, har Monier udviklet B&C Polar.

En betontagsten, der har de samme gode egenskaber som den traditionelle B&C betontagsten, men i en helt ny skala af varme og matte farver, der harmonerer smukt med de fleste facadefarver og -materialer. Et rigtig godt valg i forbindelse med renovering af ældre huse, hvor tagbeklædningen trænger til nyt liv. Overfladen har desuden den ekstra fordel, at den er varmereflekterende, hvilket giver et bedre indeklima om sommeren. B&C Polar leveres i farverne: Teglrød, sortbrun, grå og brun.

Det første tag med B&C Polar blev i februar oplagt på en villa i landsbyen Korup i den nordlige udkant af Odense. For arbejdet stod Slukefter Tømrer- & Snedkerfirma ApS.

Taget på den røde murstensvilla fra 1970’erne var meget nedslidt, så en udskiftning var tiltrængt, fortæller tømrer René Møller. Ejeren overvejede at få oplagt en sort tagsten, men besluttede sig for at bevare husets oprindelige udtryk ved at vælge en brun tagsten magen til den, som oprindelig lå på huset. Den tagsten, som type- og farvemæssigt kom tættest på, var B&C Polar. Taget fik den helt store renovering med nyt undertag, lægter, tagfod og tagrender. B&C betontagstenen har en utrolig flot profil, som skaber en harmonisk tagflade, og med B&C Polar er der skabt helt nye muligheder for at lege med farverne.      

B&C Polar findes også med Danflock systemfuge, som overflødiggør brugen af undertag. Du kan læse mere om B&C Polar her.

 

Emner

Kategorier


MONIER er den førende leverandør af tagmateriale i Norden og Baltikum. Med et bredt sortiment af komplette tagløsninger herunder tagsten, specialsten og tilbehør har Monier alt det, der gør taget funktionelt og æstetisk. Monier har ca. 350 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2012 en omsætning på 98,3 millioner Euro. Blandt vore kendte produkter er Dantegl, B&C og Hollander. Monier Norden & Baltikum er en del af Monier. I alt har virksomheden 122 fabrikker og aktiviteter i 40 lande. Monier er verdens førende producent af tagprodukter til hældningstage, tagtilbehør og skorstene. I 2012 havde Monier 8.600 ansatte og et salg på over 1,3 milliarder Euro. I Danmark har vi cirka 80 medarbejdere og to fabrikker samt regionalt kontor i Aalborg. Fabrikken i Hersom producerer betontagsten, og fabrikken i Volstrup producerer tegltagsten.Læs mere på www.monier.dk.

Kontakt

Lisbeth Laursen

Lisbeth Laursen

Pressekontakt Marketing Coordinator PR & kommunikation +45 2679 9229

Et tag er ikke bare et tag

BMI Group Danmark står bag to af tagbranchens stærkeste brands, Icopal og Monier. I BMI Group Danmark giver vi vores kunder adgang til det bredeste udvalg af løsninger til både skrå og flade tage. For os er et tag ikke bare et tag: Et tag er tryghed, sikkerhed og livskvalitet, og vi tilbyder altid de bedste løsninger til vores kunder, uanset hvilken slags tag de ønsker sig. Hos BMI Group Danmark får vores kunder al den ekspertise og rådgivning, de har brug for, samlet under ét tag - og vi har mere end 165 års erfaring at dele ud af.

Læs mere om BMI Group Danmark på bmigroup.com/dk

BMI Group har hovedsæde i Reading, UK. Med selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika har koncernen mere end 9.500 medarbejdere verden over.

BMI Group Danmark (Icopal og Monier)

Kystvejen 56
9400 Nørresundby
Danmark

Besøg vores andre nyhedsrum