Gå til indhold
Det unikke hotel Öjaby Herrgård bliver en del af Best Western Hotels & Resorts.
Det unikke hotel Öjaby Herrgård bliver en del af Best Western Hotels & Resorts.

Pressemeddelelse -

Öjaby Herrgård i Växjö bydes velkommen til Best Western Hotels & Resorts

Det unikke hotel Öjaby Herrgård udenfor Växjö bliver en del af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som får navnet Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, er beliggende i naturskønne omgivelser i hjertet af Småland.

Best Western Hotels & Resorts, som er Sveriges største hotelkæde baseret på antal hoteller, fortsætter med at byde nye medlemmer velkommen. Den seneste tilføjelse er den maleriske Smålandsherregård Öjaby Herrgård. Herregården er bygget i midten af 1800-tallet og er Växjös førende destination for konference og gæster, der ønsker at opleve naturen, slappe af og nyde prisvindende mad.

Växjö er en af Smålands største byer med en voksende lufthavn og nye ruter under opbygning. Byens puls og grønne omgivelser gør Växjö til en stadig mere populær destination.

”Når vi går med i Best Western bliver vi eksponeret verden over, noget som vi håber vil lokke flere besøgende til Öjaby Herrgård. At opfylde gæstens krav er meget vigtigt for os, derfor vil vi ikke kun opbygge hotellet, men også den måde vi arbejder på”, siger Robert Kroon, VD på Öjaby Herrgård.

Best Western Hotels & Resorts består af flere underliggende brands, alle med deres specifikke særpræg. Sure Hotel er et mærke for udvalgte hoteller, hvor service og komfort er i fokus.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster et Sure Hotel i Växjö. Hotellet drives af en initiativrig iværksætter, der har skabt et dejligt hotel med et fremragende fokus på service”, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige.


For mere information kontakt:

Robert Kroon, VD og ejer

Öjaby Herrgård

Telefon: 0763399215

E-mail: robert@ojabyherrgard.se

Johan Michelson, Country Manager Sweden

Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien

Telefon: 0735143901

E-mail: johan.michelson@bestwestern.se


Om Öjaby Herrgård

Öjaby Herrgård er strategisk beliggende et kvarter fra det centrale Växjö og fem minutter fra Växjö flygplats. Herregården er omgivet af smuk natur og er tæt på en bred vifte af aktiviteter. Udover hotelvirksomhed tilbyder Öjaby Herrgård fem konferencelokaler og et festlokale.

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 140 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.200 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136