Skip to content

Topics: The Greenhouse effect

BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

BHG Finlandin tunnetuimmat brändit taloon.com ja netrauta.fi toimittavat jatkossa DEFA sähköautojen latauslaitteita kotiin. Taloon.com ja netrauta.fi ovat monille tuttuja verkkokauppoja, joiden valikoima täydentyy nyt DEFA:n sähköautojen latausasemilla.
DEFA on tuonut markkinoille uuden sähköautojen latausaseman DEFA Powerin. Palaute asiakkailta ja sähköasentajilta laitteesta on erinomaista ja

Oikealla: Kristian Palmari, Sales & Operations Manager, DEFA Oy ja Taneli Ikonen, Toimitusjohtaja, Nordic Plug.

DEFA ja Nordic Plug yhteistyöhön – verkkokaupan vahvuutena nopeat toimitukset ja sujuva asiakaspalvelu

Nordic Plug on kotimainen latausasemien ja lataustuotteiden verkkokauppa, jonka vahvuutena on asiantuntemus, nopea toimitus koko Suomeen ja sujuva asiakaspalvelu. DEFAn uusi latausasema DEFA Power löytyy Nordic Plugin valikoimasta, ja ensimmäiset laitteen tilaajat saavat latauslaitteensa jo toukokuun aikana.
Nordic Plug toimittaa ensimmäisten joukossa DEFA Power latausasemia kotilataajille. ”DE

To the right: Bård Klungseth, CEO of DEFA Group, and Robert Svendsen, CEO of Wattif AS.

New partnership – DEFA and Wattif EV: The perfect destination charging collaboration

Another significant player in the EV charging market has chosen DEFA Power charging station; it is now official that DEFA Group and Wattif EV have entered into an agreement spanning the European market.
”DEFA Power is the next generation destination charger which sets new standards for EV charging”, says Bård Klungseth, CEO of DEFA Group.

Under this contract, DEFA and Wattif EV will coll

EFUEL ja DEFA allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Pohjoismaissa: "Asiakkaat arvostavat älykkäiden latausemien valikoimaamme"

EFUEL ja DEFA allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Pohjoismaissa: "Asiakkaat arvostavat älykkäiden latausemien valikoimaamme"

EFUEL ryhtyy toimittamaan DEFAn sähköautojen lataustuotteita Pohjoismaissa. "Tämä on erittäin hyvä uutinen. DEFA ja EFUEL sopivat täydellisesti yhteen", sanoo Martin Jonsson, DEFA eMobilityn varatoimitusjohtaja.
DEFA on vuonna 1946 perustettu norjalainen perheyritys, joka on yli 60 vuoden ajan kytkenyt ajoneuvoja sähköverkkoon. Sen sähköautojen lataustuotteiden valikoima on kattava. Yritys on t

Show more

We believe in innovation

DEFA - More power to you!

DEFA Group

Slependveien 108
1396 Billingstad
Norway

Visit our other newsrooms