Direkt zum Inhalt springen
Invitació a la conversa virtual entre els municipis agermanats Taunusstein i Caldes de Montbui

News -

Invitació a la conversa virtual entre els municipis agermanats Taunusstein i Caldes de Montbui

Benvolgudes i benvolguts,

La Delegació del Govern a Alemanya us convida al Town Talk virtual entre els municipis agermanats Caldes de Montbui i Taunusstein. 

Els alcaldes Isidre Pineda i Moncusí i Sandro Zehner conversaran amb la presidenta i el president dels respectius Cercles d’Amics, Emma Garcia Patsi i Michael Wolf, sobre municipalisme i agermanament. La delegada del Govern a Alemanya, Marie Kapretz, moderarà l'acte.

L’acte s’emmarca dins del cicle de “Town Talks”, en el qual al llarg d’aquest any presentem diversos agermanaments entre municipis catalans i alemanys. Els temes principals són la política municipal, la rellevància de les associacions de municipis agermanats així com l’experiència de les ciutadanes i els ciutadans en el marc de l’agermanament.

L’acte tindrà lloc el dilluns 28 de juny a les 18 h a través de Zoom. Es tracte d’un acte bilingüe en alemany i català amb interpretació simultània. Us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari.

Us hi esperem!


Ben cordialment,

L’Equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Kontakt

Laura Broo

Laura Broo

Referentin für Institutionelle Beziehungen +49 30 208 864 326

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland