Direkt zum Inhalt springen
COVID-19: Canvi en les mesures que afecten els desplaçaments entre Catalunya i Alemanya

News -

COVID-19: Canvi en les mesures que afecten els desplaçaments entre Catalunya i Alemanya

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que des de l’1 de febrer de 2022, a la Unió Europea només s’accepten com a vàlids els certificats de vacunació amb la pauta completa (monodosi o dues dosis segons la vacuna), sempre i quan no hagin passat més de 270 dies (o sigui nou mesos) des de la data d’administració de l’última dosis. Conseqüentment, a partir dels 270 dies, el certificat de vacunació haurà d’incorporar una dosi de reforç.

Pel que fa els viatges d’Alemanya a Catalunya, en el cas de que s’acrediti l’entrada al territori amb un certificat de prova ràpida de detecció d’antígens, el corresponent test ha de fer-se en un màxim de 24 h abans d’arribar a Catalunya.

Us recordem que aquesta informació està lligada a l’evolució de la pandèmia i, per tant, subjecta a canvis i que l’incompliment de les restriccions de mobilitat establertes es considera una infracció i pot ser sancionat.

Restem a la vostra disposició. Podeu enviar les vostres consultes o registrar-vos per als nostres comunicats a de@gencat.cat.

Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland