Direkt zum Inhalt springen
COVID-19: Canvi en les mesures que afecten els desplaçaments des de Catalunya a Alemanya

News -

COVID-19: Canvi en les mesures que afecten els desplaçaments des de Catalunya a Alemanya


Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que a partir del 20 de febrer de 2022 el territori espanyol deixarà de considerar-se zona d’alt risc de contagi.

A partir d’aquesta data, les persones que entrin a Alemanya procedents de Catalunya no han d’emplenar l'Einreiseanmeldung ni realitzar quarantena.

Us recordem que per entrar a territori alemany s’ha de presentar un test negatiu Covid-19 (PCR o test d'antígens), certificat de vacunació o certificat de recuperació.

Aquesta informació està lligada a l’evolució de la pandèmia i, per tant, subjecta a canvis. L’incompliment de les restriccions de mobilitat establertes es considera una infracció i pot ser sancionat.

Restem a la vostra disposició. Podeu enviar les vostres consultes o registrar-vos per als nostres comunicats a de@gencat.cat.

Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland