Direkt zum Inhalt springen
COVID-19: Canvi en les mesures afecta els desplaçaments de Catalunya a Alemanya

News -

COVID-19: Canvi en les mesures afecta els desplaçaments de Catalunya a Alemanya


Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que a partir del 25 de desembre de 2021 el territori espanyol es considerarà zona d’alt risc de contagi.

A partir d’aquesta data, les persones adultes que entrin a Alemanya procedents de Catalunya han d’emplenar l'Einreiseanmeldung i presentar un test negatiu Covid-19 (PCR o test d'antígens), certificat de vacunació o certificat de recuperació.

Les persones que presentin el certificat de vacunació o de recuperació abans d’iniciar el desplaçament, no hauran de fer una quarantena obligatòria de deu dies a l’arribada a Alemanya. El certificat de vacunació o de recuperació també es pot incorporar a l'Einreiseportal quan la persona ja es trobi a Alemanya. En aquest cas, la quarantena finalitza automàticament.

Les persones que no estiguin vacunades ni hagin passat el coronavirus s'hauran de sotmetre a una quarantena obligatòria de deu dies a l'arribada a Alemanya, la qual es podrà escurçar amb un test negatiu fet a partir del cinquè dia d'aïllament.

Informació específica per a menors:

  • Persones majors de 6 anys que no tinguin un certificat de vacunació o certificat de recuperació, podran entrar a Alemanya presentant un test negatiu Covid-19 (PCR o test d'antígens no superior a 48h abans de l'entrada al país). Aquests hauran de fer una quarantena obligatòria de deu dies a l'arribada a Alemanya, la qual es podrà escurçar amb un test negatiu fet a partir del cinquè dia d'aïllament.
  • Per als menors de 6 anys, no serà obligatori presentar cap test negatiu per entrar a Alemanya, però estaran obligats a fer una quarantena de cinc dies, que finalitza automàticament cinc dies després de l'entrada, sense haver de presentar cap test negatiu.
  • Excepcions: Si els menors han visitat família de primer i/o segon grau durant la seva estada a Catalunya, estaran exempts de fer quarantena, sempre que presentin a l'arribada un test negatiu (PCR o test d'antígens no superior a 48h abans de l'entrada al país).

        Us recordem que aquesta informació està lligada a l’evolució de la pandèmia i, per tant, subjecta a canvis i que l’incompliment de les restriccions de mobilitat establertes es considera una infracció i pot ser sancionat.

        Restem a la vostra disposició. Podeu enviar les vostres consultes o registrar-vos per als nostres comunicats a de@gencat.cat

        Ben cordialment,

        L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

        Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

        Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

        Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

        Friedrichstr. 185
        10117 Berlin
        Deutschland