Direkt zum Inhalt springen
Viatjar en temps de la pandèmia
Viatjar en temps de la pandèmia

News -

COVID-19: A partir del 8 de novembre, nova regulació de quarantena


Benvolguts i benvolgudes,

Us fem arribar informació específica del govern federal sobre el nou decret de quarantena per a persones que arribin a Alemanya procedents d’una zona considerada de risc, com Catalunya, que entra en vigor aquest diumenge 8 de novembre:

  • La quarantena obligatòria passa de 14 dies a 10 dies.
  • La quarantena es podrà escurçar amb un test negatiu fet a partir del cinquè dia d’aïllament. És a dir, les persones que arribin d’una zona de risc hauran de fer obligatòriament una quarantena domiciliària d’un mínim de 5 dies. La prova PCR es podrà fer a partir del cinquè dia de l’aïllament. El resultat del test se sol comunicar en les 24 fins 48 hores següents. En cas negatiu i amb l’autorització del Gesundheitsamt competent, es podrà abandonar la quarantena.
  • Les proves per a persones que arriben de zones de risc segueixen sent gratuïtes.
  • Us recomanem seguir les actualitzacions de la normativa específica de l’estat federat on residiu. Malauradament, a dia d’avui no tots els estats federats han incorporat el decret federal a la normativa regional. Tingueu paciència.

Aprofitant l'avinentesa, agraïm si podeu fer arribar aquest correu informatiu als vostres contactes. Restem a la vostra disposició.

Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya 

Kontakt

Laura Broo

Laura Broo

Referentin für Institutionelle Beziehungen +49 30 208 864 326

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland