Direkt zum Inhalt springen
La presència catalana al món
La presència catalana al món

News -

Convocatòria 2021 de subvencions a les comunitats catalanes a l’exterior


Benvolgudes, benvolguts,

Amb aquest correu us volem informar sobre la convocatòria de subvencions a les comunitats catalanes a l’exterior d’enguany perquè pugueu presentar les sol·licituds pertinents.

Les comunitats catalanes a l’exterior són una eina clau per promoure i difondre la cultura, la llengua i la realitat catalana a l’exterior. A l’actualitat hi ha 140 entitats reconegudes pel Govern, de les quals un centenar estan actives arreu del món. Amb dades de 2020, la presència catalana al món es xifra en 331.189 persones residents fora de Catalunya i de l’Estat espanyol.

Per això la Generalitat convoca les subvencions destinades a aquestes entitats establertes fora de Catalunya, que es concreten en cinc línies de suport: per al funcionament ordinari de les entitats, per a l’organització d’activitats de promoció i difusió de Catalunya, per a l’ensenyament de les llengües catalana i occitana/aranesa, per a programes d’ajuts socials per a membres de comunitats catalanes, i per a infraestructures i equipaments.

El termini de presentació de candidatures acaba el dimarts 3 d’agost. La dotació total de les subvencions és de 960.000 €.

El correu electrònic per a les candidatures i qualsevol dubte al respecte és dgape.exteriors@gencat.cat
Demanem que només els i les responsables de les entitats s'hi posin en contacte.

Ben cordialment,

L’Equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Links

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland