Direkt zum Inhalt springen
Berenar informatiu: Activitats virtuals per a casals i altres associacions

News -

Berenar informatiu: Activitats virtuals per a casals i altres associacions


Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que ja hem posat al forn el proper berenar informatiu! En aquesta ocasió ens dirigim especialment a totes les associacions i grups catalans a Alemanya que durant aquest llarg any s’han hagut de distanciar involuntàriament. Sabem que a alguns d’ells i elles els ha costat traslladar l’activitat abans presencial al món virtual. D’altres, en canvi, com la colla castellera de Berlín han aconseguit mantenir amb èxit la component social de la seva activitat fent ús de recursos digitals. En aquest sentit, volem aprofitar els avantatges de la distància per acostar digitalment les catalanes i els catalans a Alemanya que s’organitzen d’alguna manera o altra i volen aprendre de l’exitosa experiència dels castellers.

La Mariona Pinart, tresorera de la colla castellera, passarà revista a les eines digitals que els han permès mantenir la cohesió com a grup en les diferents fases de la pandèmia, així com als aprenentatges que n’han fet. D’aquesta manera farà recomanacions i propostes i presentarà recursos que es poden fer extensius a qualsevol grup o associació que en l’actualitat desitgi mantenir-se en contacte i trobar activitats alternatives en el món digital. No només a nivell intern, si no també de cara a col·laborar o simplement reunir-se per intercanviar experiències amb altres associacions.

L’acte tindrà lloc el dilluns 15 de març a les 18 h a través de Zoom i no serà enregistrat.

Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Us hi esperem!

Atentament,

L’Equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland