Skip to content
Snel, lekker, evenwichtig: Ready to eat KoRo producten

Blog post -

Snel, lekker, evenwichtig: Ready to eat KoRo producten

Je verlaat het kantoor, haast je naar de sportschool, een snelle douche en het is alweer tijd voor de bioscoop met vrienden of vriendinnen. En avondeten? Wanneer er geen tijd is om te koken, zijn er evenwichtigere en goedkopere alternatieven dan take away. Er is voor elk wat wils!

Klaar in 15 minuten

De tijd van pasta met een blikje tonijn is voorbij: met zijn zes variaties van tomatensauzen voor pasta brengt KoRo een heerlijk diner op tafel voor (bijna) elke dag van de week. Van de klassieke tomaat en basilicum, tot smakelijke sauzen met olijven, champignons of aubergines, tot de traditionele vegan bolognese en all'arrabbiata - uiteraard in een 100% plantaardige versie.

Pasta pesto is zeker een favoriet voor wie haast heeft. Om aan de eentonigheid te ontsnappen heeft KoRo vegan en vegetarische pesto's bedacht, gemaakt in Italië en met een zeer eenvoudige ingrediëntenlijst. Slechts vijf ingrediënten voor de vegan pistache pesto en alleen Italiaanse basilicum voor de vegan groene pesto. Ook onderdeel van het 100% plantaardige assortiment zijn de biologische vegan toscaanse palm pesto en de rode pesto, terwijl KoRo voor de vegetarische jalapeño- en salieversies heeft gekozen voor Italiaanse Grana Padano-kaas.

Klaar in 5 minuten

Wie zegt dat een snelle maaltijd niet relaxt kan zijn? Met onze pompoen en kokosmelk gecombineerd als soep is het klaarmaken van deze soep kinderspel. Het geheim van deze biologische pompoen- en kokossoep is een snufje gember, samen met een scheutje sinaasappelsap. Deze soep doen al die simpele en smakeloze soepen vergeten.


Ook hier, open de pot en verwarm een paar minuten: de biologische zoete aardappel en kerriesoep is zo klaar! De kokosmelk maakt hem romig en hartig, terwijl de koriander en kurkuma hem onderscheiden van de gebruikelijke diepvriessoepen, waardoor je je zonder moeite in verre landen waant.



Klaar in 2 minuten


Hoe maak je van een salade, sandwich of wrap een evenwichtig gerecht? Gewoon de zak openen, een paar minuten verwarmen in een koekenpan en de KoRo's vegan snippers zijn klaar. Verkrijgbaar in drie verschillende versies - kip, mexicaanse en shoarma smaak - ze hoeven niet gekoeld te worden en kunnen in de voorraadkast bewaard worden tot je ze weer nodig hebt.



Klaar in 1 minuut


Soms heb je niet eens tijd om restjes van de avond ervoor op te warmen in een koekenpan. In die gevallen trek je gewoon de bovenkant van het blik los om te genieten van vegan kipkerrie en kokos, ook verkrijgbaar in een teriyaki-versie met soja- en sesamsaus. Beide zijn smakelijk en rijk aan eiwitten en veranderen in uitgebreide gerechten wanneer ze worden roergebakken en geserveerd met rijstnoedels of als garnering voor een poké bowl.




Wij zijn zoals altijd bereikbaar via pr@koro-shop.nl voor vragen of voor een aanvragen van foto's met een hoge kwaliteit.

Vriendelijke groeten uit Berlijn,

Bart

PR Manager Nederland en België

Topics

Categories

Contacts

Natalie Wendt

Natalie Wendt

Press contact PR Manager KoRo DACH + 49 151 42051506

Better. Different.

KoRo is redefining food industry norms by offering a wide range of high-quality and innovative products. The product range extends from natural foods, such as nut butters and dried fruit, to clean label snacks and functional foods. An ongoing commitment to transparency and product innovation drives the company to explore new food frontiers, with a singular goal of offering products to the conscious eater that are convenient, enjoyable, and, as always, better and different.

KoRo was founded in Germany in 2014, and built up by Constantinos Calios and Piran Asci. Florian Schwenkert (CEO) and Dr Daniel Kundt (CFO) joined the management team in 2020 and 2022, respectively. The company employs more than 300 people and has its head office in Berlin. A customer base of over 1.7 million people shop for KoRo products online at www.koro.com, as well as in over 10,000 retail locations across Europe.

KoRo Handels GmbH

Hauptstraße 26
10827 Berlin