Mondelez Czech Republic hledá brigádníky

Mondelez Czech Republic hledá brigádníky

• Továrny v Opavě, Lovosicích a Mariánských Lázních nabízejí volná místa letním pracovníkům pro čtyřsměnný provoz
  • Nábor provádí přímo jednotlivé továrny, podílí se na něm personálně-poradenská společnost Randstad

Opava, Lovosice, Mariánské Lázně 24. června 2016 – Společnost Mondelez Czech Republic hledá pro své továrny na výrobu sušenek a cukrovinek v Opavě, Lovosicích a Mariánských Lázních brigádníky na letní měsíce. Uplatnění zde mohou najít lidé, kteří mají zájem o praxi v potravinářském provozu zajišťovanou čtyřsměnným denním a nočním cyklem. Společnost nabízí místa prostřednictvím vlastního náboru i s využitím personálně-poradenské společnosti Randstad. Uchazečům je připravena vyjít vstříc, pokud jde o jejich vlastní časové možnosti a preference v pracovní době.

„Operátoři výroby mají na starosti manipulaci a balení výrobků na výrobních linkách. Jde o zodpovědnou práci, na kterou budou od nás podrobně zaškoleni a připraveni,“ říká Slavomír Pudiš, ředitel opavské továrny. „Lidé, kteří se osvědčí, pak u nás samozřejmě mohou hledat stálou práci. Konkrétně náš závod vzhledem ke kapacitnímu posilování neustále roste i v celkovém počtu zaměstnanců.“

O společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o.

Společnost Mondelez Czech Republic s.r.o. je součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček a bonbonů. V současné době zaměstnává téměř 100 tisíc zaměstnanců a své výrobky prodává ve 165 zemích světa. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. Do portfolia produktů na českém a slovenském trhu patří značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v České republice a na Slovensku jedničkou ve výrobě sušenek a čokoládových cukrovinek. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 3 tisíce lidí. Obchodní zastoupení firmy zde prodává 430 produktů pod 19 značkami.

Více na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational, www.twitter.com/MDLZ a mondelez@emcgroup.cz

Pro další informace prosím kontaktujte:

Daniela Schnurpfeil

Account Director