Majsterka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová

Áčková ambasádorka pre BeBe Dobré ráno

Svetová lyžiarska superhviezda Petra Vlhová sa stala novou ambasádorkou sušienok BeBe Dobré ráno pre sezónu 2024/25.

Majsterka v zjazdovom lyžovaní a rodáčka z Liptovského Mikuláša bude súčasťou novej stratégie marketingovej komunikácie. Pre marketingový tím sušienok BeBe Dobré ráno, ktoré vyrába spoločnosť Mondelēz International, je oceňovaná slovenská lyžiarska hviezda jasnou voľbou.

"Rozhodla som sa predstaviť svojim fanúšikom sušienku BeBe Dobré ráno ako zdroj pozitívnej energie na celý deň," povedala Petra Vlhová s tým, že fanúšikovia a fanynky sa môžu tešiť na sériu videí a fotografií, ktoré Petra Vlhová zverejní na svojom instagramovom profile s 290 tisíc sledovateľmi. Značka BeBe Dobré ráno ich následne bude zdieľať na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

"S Petrou chceme ukázať, že sušienky si môžete vychutnať kedykoľvek a pri rôznych príležitostiach," povedala manažérka značky Kateřina Žiaková. "Petra vyžaruje pozitívnu energiu."

Fanynky a fanúšikovia sa zároveň môžu tešiť na ďalšie jedinečné aktivity s Petrou Vlhovou. Pôjde napríklad o spotrebiteľskú súťaž od septembra do novembra tohto roku. Hlavnou cenou bude lyžovačka s Petrou. Okrem toho sa vizuály s ambasádorkou značky objavia na niektorých obaloch produktov BeBe Dobré ráno.

O spoločnosti Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) umožňuje ľuďom "snackovať" správnym spôsobom vo viac ako 150 krajinách po celom svete. S čistými príjmami vo výške približne 36 miliárd dolárov v roku 2023 MDLZ formuje budúcnosť občerstvenia s ikonickými globálnymi a regionálnymi značkami, ako sú Oreo, Rita, LU, Clif Bar a Tate's Bake shop, a čokolády Cadbury Dairy Milk, Milka a Toblerone. Mondelēz International je súčasťou indexov udržateľnosti Standard and Poor's 500, Nasdaq 100 a Dow Jones. Pre viac informácií navštívte www.mondelezinternational.com alebo sledujte spoločnosť na Twitteri na www.twitter.com/MDLZ.

O spoločnosti Mondelēz International v Českej republike a na Slovensku

Mondelēz Czech Republic s.r.o. a Mondelēz Slovakia s.r.o. sú súčasťou Mondelēz International. Medzi ďalšie produkty, ktoré firma predáva na českom a slovenskom trhu, patria sušienky a oblátky Opavia, sušienky BeBe Good Morning, jemné pečivo Brumík, oblátky Fidorka, čokoláda Figaro, oblátky Kolonáda, oblátky Miňonky a Tatrankyči krekry TUC. Spoločnosť pôsobí v Českej republike a na Slovensku od roku 1992. Zamestnáva 2 900 ľudí v piatich výrobných závodoch, dvoch obchodných jednotkách a stredisku zdieľaných služieb a predáva 500 výrobkov pod 17 značkami.