Press release -

BLAST Pro Series til Lissabon, Miami, São Paulo og Madrid

BLAST Pro Series, der lørdag afvikler årets danske udgave i Royal Arena, har i dag offentliggjort både årets store sæsonafslutning og forårsprogrammet for 2019. Ud over to europæiske stop i Lissabon og Madrid har den dansk-udviklede turnering lavet aftaler om afholdelse i både Miami i USA og São Paulo i Brasilien.

14. og 15. december afvikles årets sidste BLAST Pro Series i den portugisiske hovedstad Lissabon. Det sker i Altice Arena, som lørdag d. 15. december vil danne rammen om de afgørende gruppespilskampe og den store finale i BLAST Pro Series Lisbon.

5 af de 6 hold til turneringen i Portugal annonceres i dag og præcis som ved alle andre BLAST-turneringer kan også de portugisiske fans se frem til Counter-Strike i absolut verdensklasse.

De 5 af holdene bliver således en gentagelse af BLAST Pro Series København med det amerikansk baserede hold af internationale verdensstjerner fra FaZe Clan, de svenske legender fra NiP, det brasilianske superhold MIBR, major vinderne fra januar Cloud9 samt de danske verdens-ettere, Astralis.

Det 6. og sidste hold offentliggøres inden længe.

Store ambitioner

Jordi Roig, VP, Relations & Business Development, BLAST Pro Series:

- BLAST Pro Series er en international serie af selvstændige turneringer afviklet i nogle af de største metropoler i verden. Det unikke format, hvor vi i god tid annoncerer både deltagende hold, kamptidspunkter og andre detaljer om turneringen sikrer både tilskuere i arenaen, seere rundt om i stuer i hele verden, partnere og broadcastere de bedste forberedelses-muligheder.

- Vi investerer massivt i produktet og oplever heldigvis stor opbakning fra mange sider. Det er også nødvendigt, hvis vi skal nå det helt store mål med turneringen om, at blive verdens mest interessante esports-turnering.

- Live-oplevelsen og broadcast-produktionen er på et niveau for sig selv, ikke bare i esport, men i international konkurrence-underholdning generelt. Sammenholdt med vores brede portefølje af content-produktioner, designet til at integrere værtsbyen, landet og tilskuerne på en måde, der ikke er set andre steder i live-underholdning, har vi tiltrukket os stor interesse fra potentielle internationale værtsbyer.

- Vi er derfor glade for allerede nu, at kunne annoncere de næste fire stop i den internationale kalender: Lissabon i december, São Paulo i marts, Miami i april og Madrid i maj 2019. Det er essentielt for os, at vi tilbyder værtsbyerne en unik eksponeringsplatform og kontakt til en målgruppe, der ellers er svært tilgængelig. Det er vi lykkedes med i både København og Istanbul i en grad, der har givet genlyd internationalt, og vi regner med at afholde otte turneringer i 2019, hvor København fortsat er en mulighed til efteråret.

BLAST Pro Series, Forår 2019

Marts: São Paulo, Brasilien

April: Miami, USA

Maj: Madrid, Spanien

Den fulde 2019 kalender vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

BLAST Pro Series København, lørdag d. 3. november er udsolgt, men samme dag går billetterne til BLAST Pro Series Lisbon i salg, så rejsende fans har stadig mulighed for, at se Counter-Strike i absolut verdensklasse inden sæsonen slutter.

Topics

  • Events

Categories

  • rfrsh entertainment

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081

Related content