Sony пуска на пазара нова лимитирана серия слушалки WH-1000XM4 Silent White

• Изработени в новия Silent White цвят, който отразява идеята за тишината и спокойствието, които шумопотискащите слушалки носят
  • WH-1000XM4 Silent White притежава всички впечатляващи характеристики на получилите широко признание WH-1000XM4
  • Водеща в бранша технология за шумопотискане[1]

С вълнение представяме новата лимитирана серия слушалки WH-1000XM4 Silent White на Sony със същата водеща в бранша и отличена с награди технология за шумопотискане[2] като любимите WH-1000XM4. Пускането им на пазара ще отбележи по елегантен начин 75-татагодишнина на Sony през май 2021 г.

Новият бял цвят е специално създаден да въплъти идеята за тишина и спокойствие, като ограничени количества от серията WH-1000XM4 Silent White ще бъдат разпространени в различни държави в Европа между май и август 2021 г.

WH-1000XM4 Silent White е с перлен завършек на покритието на слушалките, който създава илюзията за дълбочина и луксозно усещане на допир. С допълнителен слой боя в сравнение със стандартните черни и сребърни цветове, слушалките WH-1000XM4 Silent White са дори по-устойчиви на зацапване и запазват високото качество на белия си цвят. Освен това, всички аксесоари се предлагат в същия бял цвят, така че калъфът за носене и кабелите съвпадат идеално като цвят с чистото бяло на слушалките.

Единствено музика. Нищо повече

Последният дизайн предлага всички любими технологии на добилите огромна популярност WH-1000XM4 в нов, стилен бял цвят за още по-персонализирано преживяване, докато слушате.

Също като модел WH-1000XM4 в черно и сребристо, обявен миналата година, новите слушалки WH-1000XM4 Silent White доставят най-добрите характеристики на шумопотискане, предлагани от Sony досега, и намаляват звуците с високи и средни честоти. Това се постига благодарение на шумопотискащия процесор HD Noise Cancelling Processor QN1 с технологията Dual Noise Sensor, използваща нов алгоритъм и нова Bluetooth® System on Chip технология, която се адаптира спрямо шума, музиката и акустичните характеристики в реално време. С помощта на системата Edge-AI, DSEE ExtremeTMвъзстановява по-прецизно всеки звук, загубен при цифровото компресиране, за истински вярно на оригинала изживяване, като анализира музиката в реално време, за да създаде по-богато и по-пълноценно преживяване.

Гладко hands-free преживяване, докато слушате

WH-1000XM4 Silent White включва и редица смарт технологии за гладко hands-free преживяване, докато слушате. Например, просто започнете да говорите, за да сложите музиката на пауза автоматично с помощта на функцията “Speak-to-Chat”, или се насладете на адаптивното възпроизвеждане благодарение на сензора за близост и двата сензора за движение, които засичат дали носите слушалките или не. Adaptive Sound Control е още една смарт функция, която долавя къде се намирате и какво правите, след което променя настройките спрямо шума в околната среда за идеално преживяване по време на слушане.

Носете абсолютно комфортно цял ден

Подобно на останалите цветови варианти на WH-1000XM4, новата Silent White версия съчетава в себе си елегантен стил, изключително удобство и олекотен дизайн. Разработени с мисъл за хората, които винаги са в движение, изключително меките наушници освобождават напрежението, като го разпределят равномерно и увеличават контакта между ушите и слушалките за стабилно и плътно прилягане.

Функцията Multipoint Connection е налична и за WH-1000XM4.Тя позволява свързването на слушалките към две Bluetooth® устройства едновременно. Слушалките са също съвместими с NFC, предлагат до 30 часа живот на батерията[3] и са оптимизирани за Google Assistant, както и Amazon Alexa[4].

Лимитираната серия WH-1000XM4 Silent White ще се предлага на цени от приблизително 860 лв. и ще бъде налична от средата на май 2021 г. до изчерпване на наличностите.

За продуктовите спецификации, моля посетете:

За още новини от Sony, посетете http://presscentre.sony.eu/

[1] Към 1-ви февруари 2021 г. Според проучване на Sony Corporation, измерено в съответствие с насоките на JEITA (Японска асоциация на индустрията за електроника и информационни технологии). На пазара за безжични шумопотискащи слушалки с рамка за глава.

[2] Към 1-ви февруари 2021 г. Според проучване на Sony Corporation, измерено в съответствие с насоките на JEITA (Японска асоциация на индустрията за електроника и информационни технологии). На пазара за безжични шумопотискащи слушалки с рамка за глава.

[3] С включено шумопотискане. До 38 часа при изключено шумопотискане.

[4] Google е търговска марка на Google LLC. Amazon Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. Или негови дъщерни дружества. Google Assistant и Alexa са налични на ограничен брой езици и в избрани държави/региони.

Тагове

• v & s

Sony Corporation е една от водещите технологични компании за електроника и забавления в света. От създаването на игри, филми, музика, през производството на електроника и графични сензори до финансови услуги, мисията на Sony е една - да изпълни света с емоция чрез силата на креативността и технологията. За повече информация, посетете: http://www.sony.net/

Най-доброто става още по-добро - Sony представя водещите в индустрията безжични шумопотискащи слушалки WH-1000XM4

Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от отличената с награди гама на Sony 1000X. Най-новите слушалки са с всички водещи технологии от популярния модел WH-1000XM3, допълнени с нови интелигентни функции, с които да персонализирате и управлявате музиката си, да подобрите шумопотискането и автоматично да настройвате околния звук спрямо вашите предпочитания.

Вашият свят. Нищо друго. Sony представя новите изцяло безжични слушалки WF-1000XM4

Нова ера в еволюцията на шумопотискането с вградения процесор Integrated Processor V1 Новите изцяло безжични слушалки вече поддържат High-Respolution Audio Wireless за по-незабравимо изживяване, докато слушате Превъзходно качество на разговорите и интелигентно слушане благодарение на функции като Speak-to-Chat Насладете се на впечатляващите 8 часа живот на батерия