Skip to content
LU-koekjes zijn voortaan beschikbaar met de koosnaam van je lieveling  op de gepersonaliseerde verpakking
LU-koekjes zijn voortaan beschikbaar met de koosnaam van je lieveling op de gepersonaliseerde verpakking

Press release -

BELGIUM | Mijn bolleke, zoetje of schat: Hoe zeg jij dat je iemand graag ziet?

Knapperig, zacht, zoet... Koosnamen zijn zoals koekjes: iedereen heeft zijn eigen stijl. Dit jaar is LU de beste wingman voor alle tortelduifjes. Want vanaf nu tot en met juni zullen de koekjespakken van LU niet langer Bastogne, Pim’s of Cent Wafers heten, maar zullen ze de de lievelingskoosnamen van de Belgen op hun verpakking dragen..en ben je een Valentijnscadeau voor je geliefde vergeten? Geen paniek, want ook hiervoor heeft de koekjesfabrikant alles voorzien. Op 14 februari schiet LU pendelaars te hulp die het hoofd in de wolken hebben… want in een aantal benzinestations wacht er een schattig én heerlijk geschenk op hen: LU-koekjes met de troetelnaam die zij gebruiken voor de persoon van wie ze houden. Zo kunnen ze huiswaarts keren met een attentie die "I LUve you" zegt zoals niemand anders dat kan!

We spreken onze partners of geliefden (bijna) nooit bij hun voornaam aan. Voor LU zijn koosnaampjes het bewijs dat liefde iets is voor elke dag. Het is een eenvoudige manier om je gevoelens te uiten tegenover de persoon van wie je houdt. En dat is iets om te koesteren! Daarom besloot de koekjesmaker gepersonaliseerde pakjes te lanceren met de koosnaam van jouw liefste.

Een (h)eerlijke hartewens

Op Valentijnsdag zullen zelfs de meest verstrooiden onder ons niet met lege handen thuiskomen. In de benzinestations Total Kalken, Total Ruisbroek en Q8 Ranst wordt er vanaf 14u aan de pendelaars een gepersonaliseerd pak Cent Wafers uitgedeeld, bedrukt met de leukste en mooiste koosnaampjes.

Mijn sjoeke,poesje, lieveling… het hele voorjaar lang

Het maakt niet uit hoe we hen aanspreken. De mensen die ons hart sneller doen kloppen verdienen dagelijks die extra sprankel aandacht om te weten hoeveel ze voor ons betekenen... En niet alleen op 14 februari! Tot juni 2020 kunnen liefhebbers naar www.lu.be/iLUVyou gaan om een gepersonaliseerde verpakking van hun favoriete LU-koekjes te ontwerpen. Ze kunnen hun creatie delen op Facebook, het kopen via YourSurprise.be en ... na een paar dagen wachten het pakje thuis in ontvangst nemen! Geen zin om te wachten? Haast je naar de supermarkt! Maar opgelet: in het schap van de koekjes zullen de bekende Cha-Cha’s, Pim’s, Petit Beurres, Bastognesen Cent Wafers verdwenen zijn… Om plaats te maken voor “juweelkes” “berekes” en andere “schatjes”. Tot en met juni zullen onze koeken de lievelingskoosnamen van de Belgen dragen. Een doosje gedeeld geluk, om met twee van te genieten...

Categories


Over Mondelēz International

Mondelēz International stelt mensen in meer dan 150 landen over de hele wereld in staat om op de juiste manier te snacken. Met een netto-omzet van ongeveer $26 miljard in 2018 is Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) een van de grootste snackingsbedrijven ter wereld, met iconische internationale en lokale merken zoals koekjes van Oreo, belVita en LU; chocolade van Cadbury Dairy Milk, Milka en Tobleroneenkauwgom van Trident. Mondelēz International heeft sterke roots in België en is er al sinds 1870 actief. Het portfolio omvat belangrijke merken zoals Côte d’Or, LU, Milka, Philadelphia, TUC, Prince, Grany en Stimorol. België is de bakermat van iconische merken zoals Côte d’Or, TUC, Prince, Pims en LEO.

Mondelēz International is in België uniek gepositioneerd waarbij de voedingsproducent nr. 1 is in de categorie chocolade, koekjes en cream cheese. Het bedrijf is nummer 2 inzake kauwgum. De onderneming stelt in de Benelux ruim 2000 mensen te werk en is gebaseerd in Mechelen. In België heeft de onderneming 3 productiefaciliteiten: een koekjes- en chocoladesite in Herentals (LU & Milka) en 1 fabriek in Namen voor smeltkaas. De koekjesfabriek in Herentals is één van de grootste koekjesfabrieken in Europa met een jaarlijkse productie van 70.000 ton koekjes.

Bezoek www.mondelezinternational.com en www.facebook.com/mondelezinternational voor meer informatie of volg ons op Twitter via www.twitter.com/MDLZ

Contacts

Annick Verdegem

Annick Verdegem

Press contact Corporate Affairs Manager Benelux +32 15 74 38 88

Florence Baekelandt

Press contact Whyte Corporate Affairs Press agency MDLZ Belgium +32 487 33 28 80

Snacking Made Right

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) stimuleert mensen om op de juiste manier te snacken in meer dan 150 landen over de hele wereld. Met een netto-omzet van ongeveer $36 miljard in 2023, leidt MDLZ de toekomst van snoepen met iconische wereldmerken en lokale merken zoals Oreo, Ritz, LU, Clif Bar en Tate’s Bake Shop koekjes en gebakken snacks, evenals Cadbury Dairy Milk, Milka en Toblerone chocolade. Mondelēz International is een trots lid van de Standard & Poor’s 500, Nasdaq 100 en Dow Jones Sustainability Index.

Mondelēz International heeft sterke roots in de Benelux en is er al sinds 1870 actief. Het portfolio omvat belangrijke merken zoals Côte d’Or, LU, Milka, Philadelphia, TUC en Prince. De Benelux-regio is trouwens de bakermat van iconische merken zoals TUC, Prince, LiGA en Côte d’Or. In België is Mondelēz International leider in in de categorie chocolade, koekjes en cream cheese. In Nederland is het bedrijf marktleider inzake koekjes en cream cheese, en nummer 2 in chocolade.

Mondelēz International stelt in de Benelux ongeveer 2000 mensen te werk en heeft, naast de hoofdkantoren in Mechelen (België) en Breda (Nederland), productiefaciliteiten in Herentals en Namen. Meer informatie kan gevonden worden op www.mondelezinternational.com.

Mondelēz International, Inc (Nasdaq : MDLZ) encourage les gens à consommer des en-cas de la bonne façon dans plus de 150 pays à travers le monde. Avec des ventes nettes d'environ 36 milliards de dollars en 2023, MDLZ est à la tête de l'avenir du snacking avec des marques mondiales et locales emblématiques telles que Oreo, Ritz, LU, Clif Bar et Tate's Bake Shop, ainsi que le chocolat Cadbury Dairy Milk, Milka et Toblerone. Mondelēz International est fière d'être membre des indices Standard & Poor's 500, Nasdaq 100 et Dow Jones Sustainability Index.

Mondelēz International est fortement implanté au Benelux, où il opère depuis 1870. Son portefeuille comprend des marques majeures telles que Côte d'Or, LU, Milka, Philadelphia, TUC et Prince. En outre, le Benelux est le berceau de marques emblématiques telles que TUC, Prince, LiGA et Côte d'Or. En Belgique, Mondelēz International est leader dans le segment du chocolat, des biscuits et du fromage frais.

Mondelēz International emploie environ 2 000 personnes au Benelux et, outre ses sièges de Malines (Belgique) et de Breda (Pays-Bas), possède des sites de production à Herentals et à Namur. Pour plus d'informations, consultez le site www.mondelezinternational.com.