Skip to content
Nieuwe verbeterde engcon S70 snelwissel nu beschikbaar

Persbericht -

Nieuwe verbeterde engcon S70 snelwissel nu beschikbaar

engcon is continu bezig om haar producten door te ontwikkelen, altijd met de eindklant in focus. Als nieuwe stap voorwaarts in verbeteringen voor de eindklant lanceert het concern een nieuwe, verbeterde machinesnelwissel in de afmeting S70 voor graafmachines in de klasse van 20-30 ton.

Een jaar geleden lanceerde engcon met het S60-model een nieuwe machinesnelwissel voor graafmachines in de klasse 12-19 ton. Nu is de volgende afmeting aan de beurt, de S70. Net als bij de S60 is deze snelwissel versterkt. Daarnaast zal het achteraf inbouwen van EC-Oil blokken eenvoudiger zijn omdat de nieuwe machinesnelwissels geen slangen meer bevatten en het risico op lekkage minimaliseren. Net als de S60 heeft de S70 een verhoogde hydraulische doorvoer wat een groot voordeel is bij het gebruik van hydraulische sloophamers of andere uitrustingsstukken die een hogere doorstroom vereisen.

"Dankzij ons innovatiegedreven werk met de focus op de eindgebruiker, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat engcon altijd state-of-the-art technologie levert. Ons pakket moet de totaaloplossing en het premium product zijn, altijd aansluitend bij de wensen van onze klanten, zowel nu als in de toekomst," zegt Martin Engström, productmanager bij engcon.

De volgende stappen in de productontwikkeling voor wat betreft snelwissels zijn de lanceringen van de S40 voor de machineklasse 3-6 ton, de S45 voor 6-11 ton en de S80 voor de klasse 27-40 ton. Deze modellen komen in de eerste helft van 2025 op de markt.

Voordelen van de verbeterde machinesnelwissel S70:

  • EC-Oil blok zonder slangen biedt een langere levensduur en vereenvoudigtservice, onderhoud en retrofitting.
  • Minder impact op het milieu en minder downtime van de machine omdat het risico op lekkage kleiner is.
  • Versterkte constructie, zowel zijdelings als in de graafrichting.
  • Een verhoogde stabiliteit rond bevestigingspunten aan de machine draagt bij aan een aangenamere gebruikservaring.
  • Verbeterde en flexibelere slanggeleiding tussen graafmachine en machinesnelwissel.

Meer over het product hier.

Links

Onderwerpen

Tags


Nederlands:

engcon is de toonaangevende wereldwijde leverancier van draaikantelstukken en bijbehorende uitrustingsstukken die de efficiëntie, flexibiliteit, winstgevendheid, veiligheid en duurzaamheid van graafmachines verhogen. Met kennis, betrokkenheid en een hoog serviceniveau creëren de meer dan 400 medewerkers van engcon succes voor hun klanten. engcon werd opgericht in 1990 en heeft zijn hoofdkantoor in Strömsund in Zweden. Via 14 lokale verkoopkantoren en een betrouwbaar netwerk van dealers worden klanten overal te wereld bediend. De netto-omzet bedroeg in 2023 ongeveer SEK 1,9 miljard. het B-aandeel van engcon is genoteerd aan Nasdaq Stockholm.

Bezoek www.engcon.com voor meer informatie.


Français:

engcon est le premier fournisseur mondial de tiltrotateurs et des outils associés à ceux-ci qui augmentent l’efficacité, la flexibilité, la rentabilité, la sécurité et la durabilité des excavatrices. Avec des connaissances, un engagement et un haut niveau de service, les plus de 400 employés d’engcon assurent le succès de leurs clients. engcon fut fondée en 1990, avec son siège principal à Strömsund en Suède et est présente sur le marché via 14 entreprises de vente locales, tout en ayant établit un réseau de revendeurs dans le monde entier. Le chiffre d’affaires net s’est élevé à environ 1,9 milliard de SEK en 2023. L’action B d’engcon est cotée au Nasdaq Stockholm.

Pour plus d’informations, n’hésitez pas à consultez le site : www.engcon.com

Perscontacten

Viktoria Winberg

Viktoria Winberg

Press contact Chief Communication & Marketing Officer + 46 70 316 16 77

Over engcon

engcon is een wereldmarktleider op het gebied van draaikantelstukken en bijbehorende uitrustingsstukken die de efficiëntie, flexibiliteit, winstgevendheid, veiligheid en duurzaamheid van graafmachines verhogen. We bieden onder ons eigen merk een uniek draaikantelstuksysteem dat de graafmachine omtovert tot een werktuigdrager die andere machines kan vervangen. We staan in contact met de markt via onze lokale verkoopbedrijven en een gevestigd netwerk met dealers over de hele wereld.