Skip to content

Press release -

Accure samarbetar med Pulsen

Med Accures kunskap som bas kan Pulsen nu leverera tjänster kring dokumenthantering till sina Movex/M3-kunder – och printa snyggare, kundsegmenterade utskrifter för e-handel. Samarbetet innebär både en stor affär för Accure och konkurrensfördelar för Pulsen.

Accure är bäst i Sverige och världen på applikationer för Movex/M3. Pulsen är ett av Sveriges äldsta, största och mest anrika IT-företag, som bland annat verksamhetsutvecklar, ansvarar för IT-driften av affärskritiska IT-system och sköter e-handel åt många stora företag och många av Sveriges kommuner. Inte undra på att ett plus ett i vissa fall kan bli tre – och ännu mer. Samarbetet mellan Accure och Pulsen genererar många förbättringar för befintliga och framtida kunder.

– Tidigare har vi inte kunnat jobba med dokumenthantering åt våra kunder som använder M3, men det kan vi nu, säger Lars Åberg, Service Manager Application Operations på Pulsen.

– Det här samarbetet är en stor affär för oss, samtidigt som det hjälper Pulsen att lyfta, säger Claes Arkhult, Major Key Account Manager på Accure.

Just Movex/M3 är Accures specialområde, även om företaget kan och har utvecklat flexibla och kostnadseffektiva lösningar för andra system. Två av Accures tjänster som Pulsen-kunderna nu kan dra nytta av är a3 Transaction Archive Management och a3 Enviroment Manager. Den senare automatiserar, validerar och kvalitetssäkrar förändringar i Movex/M3-databaser, medan den föregående är en del av Accures archive management-tjänster.

– Många andra som ansvarar för IT-driften av databaser fokuserar på storlek och gigabytes, men det gör inte Accure. Vi betraktar kundnytta på ett annat sätt och jobbar med små snabba miljöer med fokus på tillgänglighet, kvalitet, flexibilitet och transaktionskostnader, säger Claes Arkhult.

Samarbetet innebär att Pulsens kunder får tillgång till Accures lösningar för dokument, vilket ger en mängd fördelar. Rent konkret kan sägas att exempelvis kunderna som har outsourcat e-handelslösningar till Pulsen inte längre behöver skicka grafiskt tråkiga utskrifter till sina slutkunder. Accure har sedan länge utvecklat tjänster och lösningar för både input och output i e-handelsystem, vilket nu kommer att gagna ännu fler.

– Med Accures och vår lösning är det möjlighet att både separera utskrifter på olika grupper av slutkunder, samt att bland annat lägga in bilder och marknadsbudskap i dokumenten och utveckla den grafiska layoten på ett mycket bättre sätt. Möjligheter att följa upp vilka slutkunder som fått ett marknadsbudskap och vilken respons det har gett öppnar för nya ideér, säger Lars Åberg.

Först ut med att dra nytta av Accures och Pulsens samarbete är två pilotkunder, som använder Pulsens eget affärssystem Harmoney. Men Pulsen ser att det här är något som kommer att locka fler kunder. Man har tidigare inte kunnat leverera lösningar kring dokumenthantering och utskrift till företag med Movex/M3, så nu öppnas ett helt nytt segment för Pulsen.

– Våra M3-kunder har hittills skött sina utskrifter själva via Lawsons Streamserve. Det har varit för krångligt att outsourca. Men det är det inte längre, säger Lars Åberg på Pulsen.

Och det slutar inte här. Redan nu arbetar Accure och Pulsen fram nya, stora lösningar som kommer att rullas ut under hösten.

 

Kontakt:
Peter Sandersnäs
VD
Tel: 0734-172033
E-post: peter.sandersnäs@accure.se

Topics

Categories

Regions


Accure är marknadsledande när det gäller att utveckla affärsprocesser och integrationslösningar med fokus på Movex/M3 output management/StreamServe. Spetskunskap och erfarenhet från över 20 år används för att med a3 Suite som bas utveckla administrationsverktyg, vilket ökar affärsnyttan främst inom områdena databas- och artikelinformationshantering med tillhörande datavalidering samt arkivering.

Tillsammans med huvudpartners som Lawson, StreamServe, Pulsen och Icore levererar Accure kompletta integrationslösningar åt företag som Alfa Laval, SKF och Benders.

Accure har huvudkontor i Göteborg, kontor i Danmark samt representation i Finland och Frankrike. Företaget har 22 anställda.

Contacts

Peter Sandersnäs

Peter Sandersnäs

Press contact Business success manager
Anna-Karin Sandersnäs

Anna-Karin Sandersnäs

Press contact VD

Accure Cloud Suite - dokumenthantering för alla typer av behov

Accure är marknadsledande när det gäller dokumenthantering, arkivering och integrationslösningar med fokus på Movex/M3.
Med spetskunskap och erfarenhet från över 20 års dokumenthantering för ERP system, erbjuder vi allt från molnbaserade tjänster, till "on-premise" lösningar för allt rörande dokumenthantering för företag.

Vår molntjänst Accure Business Cloud är en av de snabbast växande dokumenthanteringstjänsterna för ERP system på marknaden. Vi skapar allt från etiketter, affärsdokument till rapporter och filintegration för våra kunder över hela världen.
Våra kunder återfinns inom alla branscher, över hela världen, som Victaulic, Finsbury food, Lantmännen, Alfa Laval, Volvo, SKF, Etac, MIO, IKEA, Assa Abloy, Saint-Gobain Ecophon. Vi har över 500 kunder som använder våra produkter och molntjänster idag.

Accure har huvudkontor i Göteborg, Sverige, Cloud Service & operation i Columbo, Sri Lanka, samt ett antal service & säljkontor i Sverige.

Accure

Kungstorget 2
41117 Göteborg