Skip to content
Team Accure möblerar om och Patrik Sturesson tar över rodret

News -

Team Accure möblerar om och Patrik Sturesson tar över rodret

Team Accure möblerar om och Patrik Sturesson tar över rodret

Viktor som tidigare var rorsman i matchracing laget Team Accure har beslutat att ta ett steg tillbaka och lämnar över rodret till Patrik Sturesson. Patrik har seglat med teamet i flera år men har då varit en del av besättningen på storskot/taktik och trimmer.Tankarna på att byta rorsman började redan förra hösten och teamet seglade två tävlingar med Patrik som rorsman. Teamet gjorde två bra tävlingar och slutade bland annat tvåa på de Nordiska mästerskapen, vilket måste ses som en stark prestation med tanke på att flera i laget var på nya sina positioner.

Teamet har höga ambitioner och hoppas på att kunna göra en snabb klättring för att inom kort tid återta och passera sin tidigare bästa ranking som 17e lag på världsrankingen. Under året väntar ett intensivt tävlande för att på så sätt samla värdefulla poäng till världsrankingen. Långsiktigt är målet att slå oss in och segla världscupsseglingar och vara med och slåss om världsmästartiteln i matchracing. Förhoppningen är att vi ska segla så pass bra att vi kan kvalificera oss till Stena Match Cup Sweden i sommar.

För mer information:

Patrik Sturesson
070-150 71 66
teamaccure@googlegroups.com
www.facebook.com/teamaccure

Topics

Categories

Regions

Contacts

Peter Sandersnäs

Peter Sandersnäs

Press contact Business success manager
Anna-Karin Sandersnäs

Anna-Karin Sandersnäs

Press contact VD

Accure Cloud Suite - dokumenthantering för alla typer av behov

Accure är marknadsledande när det gäller dokumenthantering, arkivering och integrationslösningar med fokus på Movex/M3.
Med spetskunskap och erfarenhet från över 20 års dokumenthantering för ERP system, erbjuder vi allt från molnbaserade tjänster, till "on-premise" lösningar för allt rörande dokumenthantering för företag.

Vår molntjänst Accure Business Cloud är en av de snabbast växande dokumenthanteringstjänsterna för ERP system på marknaden. Vi skapar allt från etiketter, affärsdokument till rapporter och filintegration för våra kunder över hela världen.
Våra kunder återfinns inom alla branscher, över hela världen, som Victaulic, Finsbury food, Lantmännen, Alfa Laval, Volvo, SKF, Etac, MIO, IKEA, Assa Abloy, Saint-Gobain Ecophon. Vi har över 500 kunder som använder våra produkter och molntjänster idag.

Accure har huvudkontor i Göteborg, Sverige, Cloud Service & operation i Columbo, Sri Lanka, samt ett antal service & säljkontor i Sverige.

Accure

Kungstorget 2
41117 Göteborg