Gå videre til innhold
Nå vil vi til Hellas igjen

Pressemelding -

Nå vil vi til Hellas igjen

Hittil i juni ser Ticket Feriereiser en økning i antall ferielystne nordmenn som legger sommerferien sin til Hellas. Landet er igjen det mest bestilte landet i Tickets bookingstatistikker, i følge Ellen Wolff Andresen, marked- og administrasjonsjef i Ticket.

- Bookingene til Hellas har tatt seg opp den siste tiden. Vi forventer at resultatet av valget vil føre til en ytterlig oppgang i bestillinger når man ser at frykten for tomme minibanker og opptøyer legger seg. De små greske øyene har bra bestillingsfrekvens mens de større, som Kreta og Rhodos, henger litt etter sammenliknet med i fjor. Med dårlig sommervær og beroligende signaler fra Athen så kommer også disse øyene til å fylles opp av turister, sier Wolff Andresen.

Det er ingen grunn til å frykte at minibankene går tomme for penger eller at reisen stopper opp på grunn av eventuelle opptøyer. Bestiller du pakkereise fra en charterarrangør og husker reiseforsikring, har du alt du trenger for reisen i sommer.

Dersom du ikke velger charterreise er det viktig å kjøpe fly og hotell samtidig på samme sted. Da er du også beskyttet gjennom Pakkereiseloven.

- Charterarrangørene er der for at du skal føle deg trygg og de er trent for ulike scenarioer dersom noe skulle oppstå, sier Wolff Andresen.

Mange har vært engstelige for om det kommer til å være penger i minibankene. Det er ingenting som tyder på at de vil gå tomme, i følge Wolff Andresen. Samtidig vet vi alle som har vært i Hellas før at pengeforsyningen ikke alltid er like stabil som her hjemme og at minibankene går tomme. Imidlertid fylles de raskt opp igjen.

- Unngå å feriere i de aller største byene, for eksempel Athen. Du kan med sikkerhet ha en rolig og en avslappende ferie på de greske øyene slik som før. I fellesferien er de aller fleste hotellene fullbooket, med noen unntak. Den vennlige betjeningen, servicen og maten er akkurat det samme som før, avslutter Wolff Andresen.

Emner

Kategorier


Ticket Feriereiser AS er en av Norges største reisebyråkjeder, med tilstedeværelse i de fleste største byene i landet, samt på www.ticket.no.

Kontakter

Ellen Wolff Andresen

Ellen Wolff Andresen

Pressekontakt Markeds- og administrasjonssjef Markesføring, kommunikasjon og PR +47 22 05 15 10

Ticket Feriereiser AS

Ticket Feriereiser AS er en av Norges største reisebyråkjeder, med tilstedeværelse i de fleste største byene i landet, samt på www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet på ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer.

Ticket Feriereiser AS

Ensjøveien 23 B
0661 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom