Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Konkurrencen i Frankrig bliver den anden TIMBERSPORTS®-konkurrence nogensinde for Bo Andersen – og den allerførste internationale.

Danske Bo Andersen klar til international konkurrencedebut i TIMBERSPORTS®

Efter at have deltaget i sin allerførste TIMBERSPORTS®-konkurrence til Nordic Cup i juni gør den danske TIMBERSPORTS®-atlet Bo Andersen nu sin entre på den internationale konkurrencescene. Den 3. juli møder han europæiske Rookie-atleter for første gang i den franske by Schirrhein. – Det bliver helt klart en udfordring på endnu højere niveau, og med det følger også mere pres, siger Bo Andersen.

Bo Andersen var den første danske rookie-atlet, der konkurrerede siden 2018 og slog hele to rekorder og vandt sølvmedaljen.

Dansk rookie-atlet snupper andenpladsen til sin første nordiske konkurrence

Denne weekend skød nordiske TIMBERSPORTS® konkurrencesæsonen i gang på den verdensførende skovmesse Elmia Wood i Jönköping, Sverige. Nordic Cup var også den danske rookie-atlet, Bo Andersens, første konkurrence, og fandt sted både fredag ​​og lørdag. Nybegynderen tog sølvmedaljen hjem efter imponerende præstationer i øksedisciplinerne - inklusive to nye nationale rekorder på rookieniveau.

Vis mere

The Original Extreme Sport

Om STIHL TIMBERSPORTS®
STIHL TIMBERSPORTS® er en international konkurrenceserie inden for atletisk træfældning, som kræver styrke, teknik og mod. Sporten stammer fra Canada, USA og New Zealand. I dag har sporten udviklet sig til professionelle konkurrencer på højt sportsniveau med et entusiastisk publikum. I Norden er sporten på fremmarch, og globalt tiltrækker TIMBERSPORTS® over 20 millioner fans. TIMBERSPORTS® består af seks discipliner; tre med økse, to med motorsav og en med sav. Læs mere på stihltimbersports.is. TIMBERSPORTS® er et registreret varemærke tilhørende ANDREAS STIHL AG & Co. KG.

STIHL TIMBERSPORTS

Park Alle 25
2605 Brøndby
Danmark

Besøg vores andre nyhedsrum