Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Billede fra en lignede restaurant i Oslo, Norge

Burger King fjerner alt kød fra ikonisk restaurant

Burger King lancerer den første danske Plant-based restaurant. Restauranten kommer til at åbne på den ikoniske placering på Rådhuspladsen i København. Burger King Rådhuspladsen vil d. 15. marts kl. 10:00 byde gæster velkommen til en helt transformeret restaurant og restauranten vil i en måned frem kun servere kødfri burgere og plantebaserede snacks, ost og bacon.

I denne stil kommer den nye Burger King i Taastrup til at se ud. Billedet er fra Burger King i Norge.

Taastrup får en ny konge til byen

Burger King er en del af den udvikling Taastrups kommune er i. Sammen med en række andre forretninger, kommer kongen nemlig til at åbne d. 7. marts. Burger King glæder sig til at tilbyde flammegrillede burgere til de mange shoppende gæster og beboere i lokalområdet.

Burger King lancerer ny plantebaseret menu i hele landet

Burger King lancerer ny plantebaseret menu i hele landet

Fra den 2. marts vil gæster i hele landet kunne vælge nye og forbedrede plantebaserede burgere fra Burger King, uden at skulle gå på kompromis med den flammegrillede smag. Med de nye produkter kommer der et endnu bredere udvalg af de kødfrie burgere.

Royal fastelavnsburger til hele landet

Royal fastelavnsburger til hele landet

Nu kan Burger Kings udgave af den folkekære fastelavnsbolle nydes i hele landet. Semlaburgeren, som den hedder hos Burger King, har overgået alle forventninger, og flere tusinde danskere har sat tænderne i den kongelige nyhed.
Indtil nu har gæsterne kun kunne få fingrene i Semlaburgeren i 10 udvalgte restauranter, men efter enorm succes lancerer Burger King Semlaburgeren i hele landet. Lige i

Semlaburgeren

Udsolgt! Danskerne elsker Semlaburgeren

Burger Kings fastelavnsburger, Semlaburger, blev udsolgt på under 6 timer i samtlige restauranter i indre København, og få timer efter fulgte de andre storbyer Aarhus, Aalborg og Odense.

Burger King sætter en fastelavnsburger på menuen

Burger King sætter en fastelavnsburger på menuen

Jagten på den bedste fastelavnsbolle er allerede i gang, og i år har Burger King meldt sig ind i ræset - med en nyfortolkning af den svenske fastelavnsbolle, Semla. Burger King lancerer en kongelækker fastelavnsburger, Semla Burger, med kardemommebolle, flødeskum, marcipancreme og brownie. Fastelavnsburgeren vil være tilgængelig i 10 udvalgte restauranter på tværs af kongeriget Danmark, fra den 2.

Burger Kings nye skandinaviske restaurant design. Billedet er fra en åbning tidligere på året i Norge, men de danske restauranter kommer til at ligne denne.

Nu får Danmark fire nye konger på én gang

Med åbningen af fire nye Burger King restauranter – tre i Jylland og én på Fyn – bliver de flammegrillede specialiteter endnu nemmere at finde på de jyske og fynske kanter.

Burger King Operator i Call of Duty Modern Warfare 2

Burger King og Call of Duty lancerer in-game items, der aktiveres ved køb af en Whopper

Det nye samarbejde giver Burger Kings gæster adgang til et Operator Skin in-game og én times 2XP, for hver Whopper de køber (gælder ikke Whopper Junior).
Burger King annoncerer et samarbejde med den verdensomspændende gaming franchise Call of Duty. Det sker i forbindelse med spillets største lancering i år, Call of Duty: Modern Warfare II. Gennem samarbejdet vil Burger Kings gæster få en unik k

Burger King Danmark

BURGER KING® blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Hos BURGER KING® er det vores forpligtelse til førsteklasses ingredienser, signaturopskrifter og familievenlige madoplevelser er det, der har defineret vores brand i mere end 50 succesrige år.

I dag er King Food Danmark A/S masterfranchisetager i Danmark og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. Globalt er Burger King brandet ejet af Restaurant Brands Internationale (RBI) med hovedsæde i Miami, USA.

King Food Danmark A/S

Raffinaderivej 8
2300 København
Danmark