Gå videre til innhold
Mynewsdesk skal hjelpe Hövding med å nå 100 millioner mennesker

Pressemelding -

Mynewsdesk skal hjelpe Hövding med å nå 100 millioner mennesker

Mynewsdesk lanserte nylig 100 Million Reach Challenge for å finne et foretak som våget å utfordre seg selv til å nå 100 millioner mennesker. Hundrevis tok utfordringen og søkte om deltakelse. Nå er én vinner valgt ut, den svenske bedriften Hövding.

100 Million Reach Challenge innebærer at Mynewsdesk gir bort en kampanje til et foretak, og utfordrer seg selv til å nå 100 millioner mennesker med kampanjen. Hundrevis av foretak søkte om å delta, og etter en vurdering av søknadene meddeler Mynewsdesk at de kommer til å gi bort en kampanje til Hövding, et svenskt innovativt foretak som produserer en airbag for syklister som har tre ganger bedre støtdemping enn vanlige sykkelhjemler.

­–Vi så at Hövding befinner seg i en situasjon som mange foretak kan kjenne seg igjen i. De har et lovende og innovativt produkt, men det er en utfordring for dem å ekspandere globalt. Det er en utfordring vi i Mynewsdesk vil være med på, og hjelpe dem med. At produktet deres faktisk redder liv gjør utfordringen så utrolig mye viktigere, sier Sofia Juhlin, Head of Global Marketing Communication & Brand i Mynewsdesk.

I løpet av de neste ukene vil kampanjen til Høvding bli utviklet, og den vil lanseres senere i vår. Kampanjearbeidet kommer til å dokumenteres og løpende oppdateres på http://100million.mynewsdesk.com/nb

–Det er så mye positivt med å sykle. Åpenbart så ønsker vi at flere skal velge sykkelen, og vi vil beskytte dem med Hövding. Vår airbag for syklister er en viktig del av fremtiden når det gjelder sikkerhet ved sykling i urbane miljøer. Vi ser frem i mot dette samarbeidet og vår deltakelse i 100 Million Reach Challenge. Vår store utfordring er å med begrensede ressurser nå ut til så mange mulig med budskapet vårt, sier Anna Katarina Skogh, markedssjef i Hövding.

For mer informasjon, kontakt:

Sofia Juhlin
Head of Global Marketing Communication & Brand i Mynewsdesk
sofia.juhlin@mynewsdesk.com
+46 0763-40 04 04

Jonas Nilson
Marketing Manager i Mynewsdesk
jonas.nilson@mynewsdesk.com
+47 408 62 337

Anna-Katarina Skogh
Marknadschef Hövding
anna-katarina.skogh@hovding.com
+47 0760-464432

Del dine nyheter med Mynewsdesk. Mynewsdesk er Nordens ledende digitale PR-plattform. Over 5 000 varemerker som Avinor, Telenor Norge, TV2, KLP og Lederne bruker nyhetsrom på Mynewsdesk for å publisere og distribuere sine nyheter, øke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter.

Hövding er en diskré krage som syklisten bærer rundt halsen. Kragen inneholder en airbag som utløser seg på 0,1 sekunder når den er involvert i en ulykke. En stor sykkelhjelmtest utført av Folksam viste at Hövding absorberer støt tre ganger så effektivt som en vanlig sykkelhjelm. Hövdings airbag-hjelm for syklister ble lansert for tre år siden og er nå tilgjengelig i 15 markeder i Europa, samt i Japan. Hövding selges i over 400 butikker og på hovding.com. Bare i Sverige selges Hövding i drøyt 80 butikker. Foretaket har 20 ansattte i Malmø. Hövding ble notert på Nasdaq Firsth North 16. Juni 2015.

Emner

Kategorier


For mer informasjon om Mynewsdesk, følg oss på:

Twitter
Linkedin
Facebook
YouTube
Flickr
Slideshare
Nyhetsrom

______________________________________________________________________

Del dine nyheter med Mynewsdesk

Mynewsdesk er Nordens ledende digitale PR-plattform. Over 5000 varemerker som Oslo Lufthavn, TV2, Telenor og Kulturetaten bruker nyhetsrom på Mynewsdesk for å publisere og distribuere sine nyheter, øke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter.

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no